Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #1 AMD'de şu anki sürümü eskisi gibi değil. Ben mi acaba yanlış indirdim anlamadım. Pek bir şey anlamıyorum şu anki sürümünden. Eskisi gibi değil hiç. Bunu değişmenin bir yöntemi var mı?
AMD'de şu anki sürümü eskisi gibi değil. Ben mi acaba yanlış indirdim anlamadım. Pek bir şey anlamıyorum şu anki sürümünden. Eskisi gibi değil hiç. Bunu değişmenin bir yöntemi var mı?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 17 Ocak 2022 #2 Sanırım bu AMD Catalyst versiyonu Radeon Adrenalin veya Radeon destekliyorsa sürümünü kurarsanız farklı arayüz olur. Artı 0 Eksi
Sanırım bu AMD Catalyst versiyonu Radeon Adrenalin veya Radeon destekliyorsa sürümünü kurarsanız farklı arayüz olur.
KS KS Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #3 Silinen üye dedi: Sanırım bu AMD Catalyst versiyonu Radeon Adrenalin veya Radeon destekliyorsa sürümünü kurarsanız farklı arayüz olur. Genişletmek için tıkla... Adrenalin versiyonunu nereden indireceğim bulamadım da yardımcı olur musun? Silinen üye dedi: Sanırım bu AMD Catalyst versiyonu Radeon Adrenalin veya Radeon destekliyorsa sürümünü kurarsanız farklı arayüz olur. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl indireceğimi öğrendim şimdi kuruyorum sağol Son düzenleme: 17 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sanırım bu AMD Catalyst versiyonu Radeon Adrenalin veya Radeon destekliyorsa sürümünü kurarsanız farklı arayüz olur. Genişletmek için tıkla... Adrenalin versiyonunu nereden indireceğim bulamadım da yardımcı olur musun? Silinen üye dedi: Sanırım bu AMD Catalyst versiyonu Radeon Adrenalin veya Radeon destekliyorsa sürümünü kurarsanız farklı arayüz olur. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl indireceğimi öğrendim şimdi kuruyorum sağol