AMD Chipset Driver kurulum hatası çözümü

Emir eski sürümü kullanıyordum yeni sürücü yüklenmiyor diye. Sen bunu dedikten sonra C' de bulunan AMD klasörünü sildim ve direkt yüklemeyi başlattım konuyu açan arkadaşın söylediği gibi ve yine 0' da kaldı fakat kontrol ettim orası 124 yerine 126 oldu. Bu durumda başarılı kurum gerçekleşmiş mi oluyor?
Evet güncellemiș.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla kurulumda script hatası mevcut. Kurulumu gerçekleştiriyor fakat %0 olarak görünüyor. Sebebi belli değil, çözüm olarak ise benim paylaştıklarım mevcut. Sanırım en iyisi düzgün bir sürücü çıkarılana kadar eski sürümde kalmak. Ancak arkadaşların dediği gibi kurulumu yapıp sürücü versiyonlarını kontrol edebilirsiniz.

Arkadaşlar çözümü, AMD sitesinde Chipset Sürücü indirme sayfasında olan ''Önceki sürümü indir'' butonu'nu tıklarak eskisini kurmaktır. Anakart modelini seçtikten sonra, detaylıca bakarsanız görürsünüz.

Eki Görüntüle 522275

Kurmadan önce ise ''Windows Program Silme'' aracı ile yüklenen Chipset sürücülerinin silinmesi gerek. 1 haftadır uğraşıyordum hatta kasayı kaldırıp kargolayacaktım, çok şükür bugün çözebildim. Günde 30 reset atıyordu PC :(( ve koca Forum'da kimse yardımcı olmadı.

Konu link'i burada: DPC Watchdog Violation Mavi ekran hatası

Sadece @MayCrasH ilgilendi sağolsun. Buradan saygılarımı iletiyorum. Zaman ayırdığı için, Teşekkür ediyorum.
Hocam konuyu hortlatmak istemiyorum ama sana bi teşekkür borcum var sabahtan beri uğraşıyorum çözemedim senin mesajı okuyup çözdüm umarım ömrün boyunca mutlu mesut yaşarsın iyi haftasonları...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı