- Anakart
- MSI B450 Gaming Plus
- İşlemci
- Ryzen 5 2600
Son düzenleme:
Hocam buradan indiriyorum, kurulum ekranındayken yukarıdaki hatayı veriyor.Linkten indirip deneyin.
"B450 Drivers & Support | AMD" https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450
Hocam onu da denedim, kaldırırken Chipset yazılım yükleyiciye attığı için orada da aynı hatayı veriyor.Program Kaldır'da AMD Chipset gözüküyorsa kaldırın daha sonra C:\AMD klasörünü silip tekrar kurun sürücüyü.
Deniyorum şimdi.Temp klasörünü silip tekrar deneyin.
Hocam onu da denedim, kaldırırken Chipset yazılım yükleyiciye attığı için orada da aynı hatayı veriyor.
Deniyorum şimdi.
@Yener K. Maalesef hocam yine aynı, ne silebiliyorum ne de yükleyebiliyorum.
Onu sildim hocam. Chipset'i kaldırmaya ve kurmaya çalıştım, onda aynı hatayı verdi.Temp klasörü mü silinmiyor?
Evet hocam, o klasörü de kaldırdım. Değişen bir şey yok. Manuel olarak nasıl kurabilirim?Dediğim klasörü sildiniz mi? Olmadı manuel güncelleme yapacaksınız.
Onu sildim hocam. Chipset'i kaldırmaya ve kurmaya çalıştım, onda aynı hatayı verdi.
Evet hocam, o klasörü de kaldırdım. Değişen bir şey yok. Manuel olarak nasıl kurabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.