ASUS'dan yeni vida seti istedim ve vida değişimi yaptım. Soğutucu blok GPU'ya yeterince baskı uygulamıyordu. Bu işlemleri yapmadan önce kart 90 dereceleri görüyordu.
ASUS'dan yeni vida seti istedim ve vida değişimi yaptım. Soğutucu blok GPU'ya yeterince baskı uygulamıyordu. Bu işlemleri yapmadan önce kart 90 dereceleri görüyordu.
Hocam benim vidalarda geldi duruyor kenarda daha değişmedim elimde uygun tornavida yok birazda çekiniyoruö değiştirmeye vidalar aynı gibi görünüyor ne yapmalıyım
Hocam benim vidalarda geldi duruyor kenarda daha değişmedim elimde uygun tornavida yok birazda çekiniyoruö değiştirmeye vidalar aynı gibi görünüyor ne yapmalıyım.
Değiştirmeni öneririm, çok basit bir işlem. Yeni vidalar daha kısa olduğu için soğutucu bloğun baskısını arttırıp GPU'nun daha iyi soğumasını sağlıyor.
Hocam 11 yıllık işlemci ile yükte stok fanla en fazla 60 dereceyi gördüm kullanmadığım PC'nin performansını görünce gayet şaşırttı şimdi ona bir termal macun aldım elimin altında bulunsun diyorum.
Hocam 11 yıllık işlemci ile yükte stok fanla en fazla 60 dereceyi gördüm kullanmadığım PC'nin performansını görünce gayet şaşırttı şimdi ona bir termal macun aldım elimin altında bulunsun diyorum.
İşlemci tarafında ısınmıyor. Ancak Ryzen 3000 serisi işlemcilerin yanında gelen stok soğutucuları yetersiz. Forumda tonlarca konu açıldı ısınma sorunu voltaj sorunu vb. Ekran kartı tarafına zaten değinmeme gerek yok malum.