E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 24 Aralık 2020 #1 Zoom kullanırken bir anda ekran 2-3 saniyeliğine donup, siyah ekran oluyor ve AMD bu hata raporunu gönderiyor. Zoom yanıt vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
Zoom kullanırken bir anda ekran 2-3 saniyeliğine donup, siyah ekran oluyor ve AMD bu hata raporunu gönderiyor. Zoom yanıt vermiyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 580 24 Aralık 2020 #2 WattMan hatası büyük ihtimal, frekansı 100-200MHz azaltıp, voltaj yükseltin. Artı 0 Eksi
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 EMİNFW233 dedi: Zoom kullanırken bir anda ekran 2-3 saniyeliğine donup, siyah ekran oluyor ve AMD bu hata raporunu gönderiyor. Zoom yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oluyor sadece Zoom'da oluyor ben de azaltmayı denedim hala oluyor bazen. Artı 0 Eksi
EMİNFW233 dedi: Zoom kullanırken bir anda ekran 2-3 saniyeliğine donup, siyah ekran oluyor ve AMD bu hata raporunu gönderiyor. Zoom yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oluyor sadece Zoom'da oluyor ben de azaltmayı denedim hala oluyor bazen.
F FuNN07 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #4 EMİNFW233 dedi: Zoom kullanırken bir anda ekran 2-3 saniyeliğine donup, siyah ekran oluyor ve AMD bu hata raporunu gönderiyor. Zoom yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oluyor Zoom'u ilk açtığımda hocanın kamerasını hareket ettirmeye çalıştığımda kasıyor eğer devam edersem hareket ettirmeye wattman yiyorum. Ekranı küçültüp tekrar büyüttüğüm zaman sıkıntı düzeliyor. Artı 0 Eksi
EMİNFW233 dedi: Zoom kullanırken bir anda ekran 2-3 saniyeliğine donup, siyah ekran oluyor ve AMD bu hata raporunu gönderiyor. Zoom yanıt vermiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oluyor Zoom'u ilk açtığımda hocanın kamerasını hareket ettirmeye çalıştığımda kasıyor eğer devam edersem hareket ettirmeye wattman yiyorum. Ekranı küçültüp tekrar büyüttüğüm zaman sıkıntı düzeliyor.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Aralık 2020 #5 Bende de oluyor bu, Zoom bayagi donanim ozurlusu program. Artı 0 Eksi