AMD ekran kartı alınır mı?

RX 460 kullanıyorum ilk çıktığından beri çok fazla performans iyileştirilmeleri yapıldı, eskisinden daha kararlı ve güçlü oldu kart, ve hala beni üzmüyor kaç senelik kart performans düşüşü doğal olarak var ama sonuç olarak eski bir kart, şuan sorunsuz kullanıyorum.
hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam? ben rx560 için 20.4.2 sürümünü kullanıyorum yeni whql sürümden daha iyi geliyor bana sanki tam bir deneme yapmasam da
 
Türkiye'de yaşıyoruz. Şuanda bir şey alırken ilk baktığımız şey fiyatı oluyor. AMD, Nvidia'ya nazaran oyun performansında biraz daha fiyat/performans diyebiliriz. Ama iş render ve yayın işlerine geldiğinde Nvidia, AMD'nin çok ilerisinde. Bence eğer Nvidia'nın denginde bir AMD kartı, çok uyguna gelmediği sürece tercih Nvidia'dan yana kullanılmalı.
 
Hocam alın ben aynısı kullanıyorum çok iyi tek sıkıntı 750W Power suppley almanız gerekecek.
 
Araştırmalarıma göre çoğu kişi AMD'yi kötülüyor ve basın surekli ağrır diyor AMD pismanliktir falan diyorlar. RX 6700 XT alacaktim fakat araştirdiktan sonra vazgeçtim, bilgisayardan çok fazla anlamam. Yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.
Paranız çoksa nvidia alın. Ama fiyat performans olsun diyorsanız AMD alın. etrafımda çok amd kullanan var şu ana kadar bir şikayetleri olmadı.
 
3 senedir AMD kartlar kullanıyorum öncesinde NVIDIA kullanıyordum. Bir sıkıntım, pişmanlığım yok. Tabii burada alternatiflere de bakmak lazım. 5-6K bütçede hiçbir güç bana sıfır 1660 Super, 3050 gibi kartları aldıramaz RX 6600 varken.

İlla NVIDIA istiyorsam da ikinci ele yönelirim.
 
6700xt sistemi al keyfine bak. AMD nin yarın öbürgün yazılım problemi komple çözülse ne diyecekler çok merak ediyorum. RT VAR RT diye bağırırlar bu seferde. Ama ellerindeki kart 3050 ya da 3060. RT Açıp 15 FPS de oyun oynarlar. Sözün özü alınır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı