D Diasee Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #1 AMD Software'dan oyun için özel çözünürlük yapmak istiyorum fakat kullanıcı lisans sözleşmesinki uyarıları görünce emin olamadım. Özel çözünürlük yapıp bir sorun yaşayan var mı? Fazla ısınma ekran kartını yorma vs. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2025
AMD Software'dan oyun için özel çözünürlük yapmak istiyorum fakat kullanıcı lisans sözleşmesinki uyarıları görünce emin olamadım. Özel çözünürlük yapıp bir sorun yaşayan var mı? Fazla ısınma ekran kartını yorma vs.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.874 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #2 3. parti yazılımla yapmıştım sorun yasamamıştım onu da kullandım kısa süre yine sorun yaşamadım.
D Diasee Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 Luvyan dedi: 3. parti yazılımla yapmıştım sorun yasamamıştım onu da kullandım kısa süre yine sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Luvyan dedi: 3. parti yazılımla yapmıştım sorun yasamamıştım onu da kullandım kısa süre yine sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü yaptığımda tam ekran olmuyor barlı true stretch oluyor bunu nasıl düzeltebilirim Son düzenleme: 10 Ağustos 2025
Luvyan dedi: 3. parti yazılımla yapmıştım sorun yasamamıştım onu da kullandım kısa süre yine sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Luvyan dedi: 3. parti yazılımla yapmıştım sorun yasamamıştım onu da kullandım kısa süre yine sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü yaptığımda tam ekran olmuyor barlı true stretch oluyor bunu nasıl düzeltebilirim
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.874 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #4 Diasee dedi: Teşekkürler. Çözünürlüğü yaptığımda tam ekran olmuyor barlı true stretch oluyor bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ekranı doldur tarzı bir şey olacaktı ona bakın pek hatırlamıyorum açıkçası.
Diasee dedi: Teşekkürler. Çözünürlüğü yaptığımda tam ekran olmuyor barlı true stretch oluyor bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ekranı doldur tarzı bir şey olacaktı ona bakın pek hatırlamıyorum açıkçası.
D Diasee Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #5 Luvyan dedi: Hocam ekranı doldur tarzı bir şey olacaktı ona bakın pek hatırlamıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... oldu çok teşekkürler
Luvyan dedi: Hocam ekranı doldur tarzı bir şey olacaktı ona bakın pek hatırlamıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... oldu çok teşekkürler
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.874 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #6 Diasee dedi: Oldu çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.