AMD ekran kartı sürücü kurulumunda 1603 hatası

mordeln

Megapat
Daha fazla  
Ekran kartı güncelleme bildirimi geldi. Güncelleme tıkladığım zaman genel 1603 hatası bir kısmı yüklendi hatası alıyorum. Ekran kartı silip yeniden kurmayı denedim yine olmadı. Sitesinden yeni sürümü yükledim yine aynı hatayı verdi .Bunun sebebi nedir acaba? 17.11.1 sürümü.

DDU ile kaldırdım yeniden yükledim yine aynı hatayı verdi .

Bilen birileri var mı acaba ?

yardım edicek arkadaş ? :)

Bu Resimdeki hatayı alıyorum

Dosya Ekleri

• 22.png
    22.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 719
Denilenlerin hepsini yaptım ama olmadı DDU ile kaldırdım tekrar yükledim yine aynı sorunu aldım. @poyraz_42 2.5 yıldır yeni çıkan bütün güncellemeleri yapıyorum ilk defa bu güncellemede aldım bu hatayı .

Hocam şu hatanın sebepleri neler internette bile sonuç yok TR'de bu hata ile karşılaşan yok denecek kadar az demek ki şu konunun üzerine gidelim biraz internette içerik yok çünkü.
Amd psp sürücü
Amd gpio driver for promontory

Bunlar asusun son chipset güncellemesinde yüklenmedi 1063 hatasının bunlardan kaynaklandığını düşünüyorum arkadaşlar ve donanımla ilgili bişey olduğunu düşünüyorum yani anakarta bağlı ssd veya harddisk yoksa bu hata çıkabilir m2 ssd olmasına rağmen bu hata çıkabilir

Şimdilik geldiğim son nokta burası bu hatanın önemli bişey olup olmadığını sistemde bi aksaklığa sebep olup olmayacağını ilerleyen zamanda görücez

Son düzenleme:
Hocam aynı hatayı bende aldım ve kendimce çözdüm yaptıklarımı anlatayım. Ben bilgisayarıma format attım yükledim sorun çözüldü. Ancak aslında farkında olmadan yaptığım bir şey vardı sanırım sorunumu o çözdü çünkü ben daha önce format atıp gene yüklemeyi denemiştim ve olmamıştı. Hocam ben ilk format attığımda ekran ayarı 800×600 olmuştu bende 1920×1080 p ye çekmiştim daha ekran kartını yüklemeden ve bu hatayı almıştım. Ancak ikinci format attığımda hiç ekran ayarına dokunmadım ekran kartını yüklediğimde kendisi 1920×1080 p ayara aldı kendini ve sorun yaşamadım. Sizden denemenizi istediğim şey ddu ile ekran kartını kaldırın ve ekran ayarlarına dokunmayın eğerki kaldırdığınız düşmezse ekran ayarı Manuel olarak 800×600 e alın daha sonra ekran kartını yükleyin. Yoksa benim yaptığım gibi format atıp yapın inşallah sorununuz çözülür hocam bu şekilde.

Hocam şu hatanın sebepleri neler internette bile sonuç yok TR'de bu hata ile karşılaşan yok denecek kadar az demek ki şu konunun üzerine gidelim biraz internette içerik yok çünkü.
AMD PSP sürücü.
AMD gpio Driver for promontory.

Bunlar ASUS'un son chipset güncellemesinde yüklenmedi 1063 hatasının bunlardan kaynaklandığını düşünüyorum arkadaşlar ve donanımla ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum yani anakarta bağlı SSD veya harddisk yoksa bu hata çıkabilir M.2 SSD olmasına rağmen bu hata çıkabilir.

Şimdilik geldiğim son nokta burası bu hatanın önemli bir şey olup olmadığını sistemde bir aksaklığa sebep olup olmayacağını ilerleyen zamanda göreceğiz.

Format attım ve tüm sürücülerin en güncel sürümlerinden bir öncekileri yükleyip ethernet kablosunu PC'den çekip kurdum daha sonra en güncel sürücüleri yükledim yüklenmeyen sürücülerde yüklendi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı