M Macirus Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 123 13 Aralık 2022 #1 AMD'nin sitesindeki tum suruculeri denedim, 3 kez format attim ama sorun duzelmiyor. Gunde 10 kere falan bu hatayi aliyorum.
AMD'nin sitesindeki tum suruculeri denedim, 3 kez format attim ama sorun duzelmiyor. Gunde 10 kere falan bu hatayi aliyorum.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 Macirus dedi: AMD'nin sitesindeki tum suruculeri denedim, 3 kez format attim ama sorun duzelmiyor. Gunde 10 kere falan bu hatayi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Hatayı tam olarak atabilir misiniz? Hatayı ne zaman farkettiniz? Ekran kartını yeni mi aldınız? Artı 0 Eksi
Macirus dedi: AMD'nin sitesindeki tum suruculeri denedim, 3 kez format attim ama sorun duzelmiyor. Gunde 10 kere falan bu hatayi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Hatayı tam olarak atabilir misiniz? Hatayı ne zaman farkettiniz? Ekran kartını yeni mi aldınız?
KS KS M Macirus Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 123 14 Aralık 2022 #3 2 aydir ara sira oluyordu su siralar cok fazla olmaya basladi. 6 ay once aldim karti. Ekran kartini çıkarıp APU'yu bagladim, ayni hatayi verdi. Parcalarda bir sorun olabilir mi? Son düzenleme: 14 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
2 aydir ara sira oluyordu su siralar cok fazla olmaya basladi. 6 ay once aldim karti. Ekran kartini çıkarıp APU'yu bagladim, ayni hatayi verdi. Parcalarda bir sorun olabilir mi?
mrx_develops Zeptopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #4 Macirus dedi: 2 aydir ara sira oluyordu su siralar cok fazla olmaya basladi. 6 ay once aldim karti. Ekran kartini çıkarıp APU'yu bagladim, ayni hatayi verdi. Parcalarda bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kart ile ilgili değil anakartın bir ayarı açmalısın forumda başka konulara bakarak bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Macirus dedi: 2 aydir ara sira oluyordu su siralar cok fazla olmaya basladi. 6 ay once aldim karti. Ekran kartini çıkarıp APU'yu bagladim, ayni hatayi verdi. Parcalarda bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kart ile ilgili değil anakartın bir ayarı açmalısın forumda başka konulara bakarak bulabilirsin.