AMD ekran kartı sürücüsü kurulmalı mı?

eternity_day

Hectopat
Daha fazla  
NVIDIA kullanıyordum...

AMD sürücüsü de her oyun için ayrıca kurulmalı mı? Kurmazsak sorun mu olur?

Teşekkürler.

Kart değişim sonrası format attın mı? Atmadıysan DDU ile sürücüyü silip kullandığın ekran kartı sürücüsünü yüklemelisin.

NVIDIA kullanıyordum...

AMD sürücüsü de her oyun için ayrıca kurulmalı mı? Kurmazsak sorun mu olur?

Teşekkürler.

Sürücü kurmadan kullanamazsın. Oyunların çoğu açılmayacaktır açılsa bile 4-5 FPS. Hayır her oyun için gerekmiyor bir kere kurunca zaten tüm programlar o sürücüyü kullanıyor.

Kart değişim sonrası format attın mı? Atmadıysan DDU ile sürücüyü silip kullandığın ekran kartı sürücüsünü yüklemelisin.
Evet ssd'de hiç bir bilgi yok. Windows yok... Sıfırdan kurulum yapacağım. Windows update kendi kuruyor diye sordum soruyu açıkçası.

Evet Windows kuruyor ama hangi sürümü? Genelde eski sürümleri kuruyor güncel olan sürümü kurmak daha mantıklı.

Evet Windows kuruyor ama hangi sürümü? Genelde eski sürümleri kuruyor güncel olan sürümü kurmak daha mantıklı.
Eski sürümü kuruyor çok yüksek bir ihtimalle. Windows 10 kullanacağım... Güncellerim olmadı birşey olursa.

Benim Celeron N3060'ın eski sürücüsünü kurar Windows 8.1'de 2016 Windows 10'da 2018 sürücüsü kuruyor kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…