Geçenlerde TikTok'da öylesine gezinirken bir video çıktı. AMD'li sistem topluyordu çocuk ve genel olarak herkes AMD almaması konusunda uyarmış. Biri demiş 7700XT kullanıyorum devamlı çöküyor oyundan atıyor. Bu arkadaşlar mı fazla bilgisiz ben mi? Ben sorunlar düzeltildi diye biliyorum.
60,70 ve yeni çıkan 90 serisi kartları sorunsuz ama alacak olursan 90 serisinden almanı öneririm çünkü teknolojik açıdan 90 serisi 60 ve 70 serilerinden çok daha önde.
Bence bu gidişle en geç 5 yıl içinde Teknoloji ve Render için tercih edilen NVİDA'yı iyi olduğu alanlardada geride bırakacak gibi.
Nvida kaç yıl uğraştı DLSS teknolojisini iyi yapmak için, AMD ise 90 serisinden tek seferde FSR 3 gibi DLSS 2 bile etmeyen bir çöpten, DLSS 3'ü rahatça geçebilen FSR 4 gibi harika bir teknolojiye ulaştı.