Bende sapphire r9 390 almayı düşünüyorum. Karttan genel olarak memnun musun herhangi bir sorun çıkardı mı sıcaklık değerleri nelerdir?4 yıl sapphire hd 4xxx ve sapphire 5xxx serisinden 2 kart kullandım hiç sorun yaşamadım.1 yıldır da sapphire r9 390 kullanıyorum sorunsuz.
Bende sapphire r9 390 almayı düşünüyorum. Karttan genel olarak memnun musun herhangi bir sorun çıkardı mı sıcaklık değerleri nelerdir?
Kardeşim ben bişey demiyorum ben forumda takip ediyorum kaç kişi yeni r9 380 li sistem toplamış herşeyi güncel düzgün ama sorun var çok kişi gördüm böyle memnun kalan sıkıntısız kullanan varmı tabikide vardır ama gtx serisine göre çok sorun çıkardıkları belli yinede arkadaş iyi araştırıp iyi karar versin bende videolardan inceledim r9 380 daha performanslı ama göz korkutuyor bu duyduğumuz haberler.Senin zamanında ucuz olabilir arkadaşım ben r9 390 msi aldığımda r9 390 1400tl gtx 970 1700tl ydi
Ya abi anlamıyormusunuz yeter ya AMD crimson ile çok iyi işler çıkardı aynı zamanda sapphire alan adamlar gidip sorunlu olduğu için iade ettiği için okursun sorun olduğunu msi r9 390 incelemesine bak technopattan.
Hocam HP leptoplari tost makinesidir. 30 dakika BF3 veya bu tarz oyun oynadiginda pc yi ters cevirip yumurta kirip yiyebilirsin.Aynı ön yargı bendede mevcut, hemde aynı sebepten ötürü. Şuan AMD'yi silmiş durumdayım, iki ay sonra sistem toplamayı düşünüyorum ama AMD aklımdan bile geçmiyor. Bunda HP'nin de suçu az sayılmaz. Bakalım geriye kalan sürede düşüncelerim değişecekmi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.