AMD Ekran Kartlarına Güvenilir mi?

4 yıl sapphire hd 4xxx ve sapphire 5xxx serisinden 2 kart kullandım hiç sorun yaşamadım.1 yıldır da sapphire r9 390 kullanıyorum sorunsuz.

4 yıl sapphire hd 4xxx ve sapphire 5xxx serisinden 2 kart kullandım hiç sorun yaşamadım.1 yıldır da sapphire r9 390 kullanıyorum sorunsuz.
Bende sapphire r9 390 almayı düşünüyorum. Karttan genel olarak memnun musun herhangi bir sorun çıkardı mı sıcaklık değerleri nelerdir?

Bende sapphire r9 390 almayı düşünüyorum. Karttan genel olarak memnun musun herhangi bir sorun çıkardı mı sıcaklık değerleri nelerdir?

Sıcaklık değerleri tam yükte 70-72 derece oluyor.Bir sorun yaşamadım.İlerde overclock için önü baya açık ama fanlar %50-60 dan sonra fena ses çıkarıyor(otomatikte %50-60 ı geçmiyor fanlar sessiz oluyor yani).Alıcaksan backplate olan sürümünü almaya dikkat et ben hızlı alıcam diye olmayanını aldım.Backplate olan 1040 mhz olmayan 1010 mhz çekirdek hızıyla geliyor.

Senin zamanında ucuz olabilir arkadaşım ben r9 390 msi aldığımda r9 390 1400tl gtx 970 1700tl ydi

Ya abi anlamıyormusunuz yeter ya AMD crimson ile çok iyi işler çıkardı aynı zamanda sapphire alan adamlar gidip sorunlu olduğu için iade ettiği için okursun sorun olduğunu msi r9 390 incelemesine bak technopattan.
Kardeşim ben bişey demiyorum ben forumda takip ediyorum kaç kişi yeni r9 380 li sistem toplamış herşeyi güncel düzgün ama sorun var çok kişi gördüm böyle memnun kalan sıkıntısız kullanan varmı tabikide vardır ama gtx serisine göre çok sorun çıkardıkları belli yinede arkadaş iyi araştırıp iyi karar versin bende videolardan inceledim r9 380 daha performanslı ama göz korkutuyor bu duyduğumuz haberler.

Aynı ön yargı bendede mevcut, hemde aynı sebepten ötürü. Şuan AMD'yi silmiş durumdayım, iki ay sonra sistem toplamayı düşünüyorum ama AMD aklımdan bile geçmiyor. Bunda HP'nin de suçu az sayılmaz. Bakalım geriye kalan sürede düşüncelerim değişecekmi (n)
Hocam HP leptoplari tost makinesidir. 30 dakika BF3 veya bu tarz oyun oynadiginda pc yi ters cevirip yumurta kirip yiyebilirsin.

@Berkcan17
Hocam ne BF3'ü kardeşim Winning Eleven 9 oynuyor kaç senelik oyun, onda bile deli gibi ısınıyor. Bazen boşta bile kendi kendine kuduruyor fanlar, VGA girişine el değmiyor. Kısacası HP pişmanlıktır en azından Pavilion G6 serisinden uzak durmalı.

yayıncılık render gibi işler için nvidia ben oyun oynayacağım sade oyun var benim için diyorsan Amd bende 970 var paşa gibi oynuyorum renderda yapıyorum karar sizin

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı