AMD ekran kartlarında sıkıntılar devam ediyor mu?

Sekatsu

Hectopat
2070 Super sahibiyim satıp AMD'ye geçmeyi düşünüyordum ama bir aralar kullandığım RX 580'den dolayı korktum açıkçası. 2024 bitecek yakında ama hala devam ediyor mu WattMan'dır vs. hatalar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2070 s bırakıp hiç AMD geçmeyin bence tabi hangi modeli alacaksınız bilmiyorum

6000 serisi ve sonrasında sıkıntılar çoğunlukla çözüldü. Çoğunlukla diyorum ama şahsen ben 1.5 yıldır kullandığım rx6800'de hiçbir sıkıntı yaşamadım, sadece yeni sürücü kurarken Nvidia'nın aksine önce DDU ile yüklü sürücüyü kaldırıp yenisini yüklüyorum o kadar.

Şahsen güncel kartlara bakınca 2. elden 3080, sıfır 4070 almayacaksanız Nvidia tarafının kartlarını pek düşünmenizi de önermem. 3060ti-4060ti gibi kartlar zaten geçiş yaptığınıza pek değecek kartlar değiller. 8gb karttan yine 8gb karta geçmekte yakın gelecekte üzebilir.

Son düzenleme:
Benim şu anda kullandığım sistemde kullanıyordum RX 580'i ve çok kötü bir deneyimdi. 6000 serisi bir kart aldım diyelim, yaşama şansım var mı?
Az da olsa var hocam, bir sistem bir sistemi tutmuyor. Güç kaynağınız kaliteli ise almayabilirsiniz

Benim şu anda kullandığım sistemde kullanıyordum RX 580'i ve çok kötü bir deneyimdi. 6000 serisi bir kart aldım diyelim, yaşama şansım var mı?
Yani sorun yaşamama imkanın yok. Ama bu her kart için geçerli. Şans işi. NVIDIA da alsan olabilir. Ancak 5000 ve 500 serisine göre sorun yaşama ihtimalin daha az 6000 serisinde.

Rx 6600 - rx 7900 xtx'e kadar bi sıkıntı yok.

Hocam 2070S bırakıp hiç AMD geçmeyin bence tabii hangi modeli alacaksınız bilmiyorum.

Bende öyle düşünüyordum da sırf NVIDIA olduğu için AMD ile takas yapan vs. çok fazla var. Samsung-Iphone gibi birşey.

Az da olsa var hocam, bir sistem bir sistemi tutmuyor. Güç kaynağınız kaliteli ise almayabilirsiniz.

Seasonic 750W 80 Plus Platinum sahibiyim.

Geri
Yukarı