Yakın zamanda 6600XT ekran kartını almak istiyorum fakat AMD kartlarda çok olan WattMan hatasını almaktan korkuyorum. 6000 serisinde düzelttiler diye biliyorum fakat emin olmak istedim.
Yakın zamanda 6600XT ekran kartını almak istiyorum fakat AMD kartlarda çok olan WattMan hatasını almaktan korkuyorum. 6000 serisinde düzelttiler diye biliyorum fakat emin olmak istedim.
powercolor rx6600xt red devil kullanıyorum yaklaşık 2 ay oluyor oyun oynarken hiç wattman hatası almadım sadece mining için denerken gpu watt miktarını kıstıgımda vermişti 1-2 kez
RX 500, 5000 serilerinde alan görüyorum hala. Fakat 6000 serisinde hiç görmedim. Kartı alırken daha iyi markalar seçip OC olmamasına özen gösterin. WattMan genelde fabrika çıkışlı OC kartlarda oluyor.
6000 serisi WattMan hatalarını neredeyse bitirdi. Ancak wattman hatası sadece GPU kaynaklı olmuyor. Sistemdeki diğer parçalar sorun çıkarınca aynı hatayı veriyor. 5000 serisi kullanan birisi olarak diyorum bunu.
RX 500, 5000 serilerinde alan görüyorum hala. Fakat 6000 serisinde hiç görmedim. Kartı alırken daha iyi markalar seçip OC olmamasına özen gösterin. WattMan genelde fabrika çıkışlı OC kartlarda oluyor.