AMD ekran kartlarının ömrü az mı?

dailyday35

Zeptopat
Daha fazla  
AMD ekran kartlarının ömrü az diye duydum. Öyle mi?
RX 6700 XT veya RX 6800 almayı düşünüyorum.
Gaming genden rraene topladığı 6700 xtli sistem iyi midir?
Daha iyi bir öneriniz varsa alabilirim bütçe 20k eğer ki daha iyisi varsa 2 3 bin arttırabilirim.
Ben 7 8 yıl kullanmak için alacağım gider mi o kadar?
Full oyun oynayacağım.

Direkt olarak AMD ömrü az demek doğru olmaz. Sonuçta NVIDIA ekran kartı da arıza yapmaz diye bir şey yok.

Direkt olarak AMD ömrü az demek doğru olmaz. Sonuçta NVIDIA ekran kartı da arıza yapmaz diye bir şey yok.

Yani NVIDIA tarafında mı olmalıyım AMD mi?

RTX 3070 Ti'lı sistemler 2000 TL daha pahalı değer mi vermeye yoksa 3060 Ti ile aynı fiyat 6700 XT hangisi olmalı?

Bir de neden tüm piyasada 6800 bitti?

NVIDIA için RT ve DLSS performansı iyi. Elbette fiyata göre de bakmak lazım. Kas gücü olarak RX 6700XT de iyi.

Bütçe varsa NVIDIA yoksa AMD alınmalı bence. Ama ben de AMD kullanıyorum çok uzun zamandır hiçbir hata veya farklı bir şey ile karşılaşmadım.

NVIDIA için RT ve DLSS performansı iyi. Elbette fiyata göre de bakmak lazım. Kas gücü olarak RX 6700XT de iyi.

Yani hocam alınca 7 yıl sağlam sadece oyun için kullanacağım siz olsanız verir miydiniz 3070'e para çünkü 3070 6700'den kat kat iyi 10 20 FPS oynuyor her oyunda.

Bütçe varsa NVIDIA yoksa AMD alınmalı bence. Ama ben de AMD kullanıyorum çok uzun zamandır hiçbir hata veya farklı bir şey ile karşılaşmadım.

Ekran kartınız nedir?

3070 alma imkanı varsa iyi olur.

Yani hocam alınca 7 yıl sağlam sadece oyun için kullanacağım siz olsanız verir miydiniz 3070'e para çünkü 3070 6700'den kat kat iyi 10 20 FPS oynuyor her oyunda.

Ekran kartınız nedir?

RX 480 kullanıyordum ihtiyaçtan sattım.

Gördüm ekran kartınızı siz AMD kullanıcısı olarak tavsiye verin aldıktan sonra keşke NVIDIA alsaydım dediniz mi?

Ben hiç demedim. RTX'i herkes övüyor ama ben pek bir şey görememiştim. Onun yerine Ultra ayarlarda oynamayı daha çok isterim. Teknoloji olarak NVIDIA çok daha iyi ama hiç demedim keşke NVIDIA kartım olsa diye. Çünkü saf güç olarak AMD daha iyi genelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı