O yüzden bende cümleye başlarken kartını değiştirmeyecekse diye belirttim.Dostum zamanında dediği için dedim :d
O yüzden bende cümleye başlarken kartını değiştirmeyecekse diye belirttim.Dostum zamanında dediği için dedim :d
1650 super hala kullaniyorum. last of us ortalama 30 fps ile bitirdim. rdr2 de 60 fps oynuyorum. 8gb amd’dense 4gb nvidia tercih ettim ve bugune kadar pisman olmadim.Kartını değiştirmeyecekse 8 GB farkını hissedecektir bazı oyunlar Low ayarlarda 5 GB VRAM yiyor. Düşük FPS'lerde 3 5 FPS bile önemli oluyor. GTX 1650 Low ayarlarda belki sabit 30 veremeyecek VRAM'den kaynaklı RX 580 verecek. Ben ortalama 36 FPS ile RDR2 bitirmiştim mesela. Belki adam The Last of Us oynamak istiyor bir bakıyor en düşük ayarlarda 5 GB VRAM üstü. Kart güçlü olsa yine işini görürde hem güçsüz hem vramide düşük olunca sabit bir değerde alamayacak. Sırf o VRAM yüzünden 50 FPS alacağı oyunda belki 40 FPS alacak bu da zevkini baltalayacak. O kartın ederi 6 GB VRAM 8'i dolduramaz. Örnek olarak 4 GB anca GTX 1050'ye verilir. GTX 1650 Super 6 GB olmalıydı. RTX 2060'ın 8 GB olması ya da RTX 3070'in en az 10 GB olması gerekiyordu. Yani anlayacağın NVIDIA yine kullanıcıyı öpüyor burada. GTX 1060 gibi 6 GB olması lazımdı. Umarım anlatabilmisimdir.
Fanboy1650 super hala kullaniyorum. last of us ortalama 30 fps ile bitirdim. rdr2 de 60 fps oynuyorum. 8gb amd’dense 4gb nvidia tercih ettim ve bugune kadar pisman olmadim.
nvidia babamin sirketi degil. savundugum da yok. vram konusunda haklisiniz onun disinda nvidia hicbir zaman sorun yasatmadi bana. 580 almis olsaydim bir ton surucu sorunlariyla, nvidia tarafinda kullanabilecegim teknolojilerin alternatifleriye ugrasacaktim. yapay zeka tamamen sıkıntı olacakti. 3. kez yaziyorum, bu benim tercihim ve mutluyum.Fanboy![]()
NVIDIA babamin sirketi degil. Savundugum da yok. VRAM konusunda haklisiniz onun disinda NVIDIA hiçbir zaman sorun yasatmadi bana. 580 almis olsaydim bir ton sürücü sorunlariyla, NVIDIA tarafinda kullanabilecegim teknolojilerin alternatifleriye ugrasacaktim. Yapay zeka tamamen sıkıntı olacakti. 3. kez yaziyorum, bu benim tercihim ve mutluyum.
RX 580 serisi. Kronik sorunlu kartlar zaten fanboylar bile önermez o seriyi.
Hazırlanmanı öneririm AMD öven NVIDIA userlar geliyor.
NVIDIA babamin sirketi degil. Savundugum da yok. VRAM konusunda haklisiniz onun disinda NVIDIA hiçbir zaman sorun yasatmadi bana. 580 almis olsaydim bir ton sürücü sorunlariyla, NVIDIA tarafinda kullanabilecegim teknolojilerin alternatifleriye ugrasacaktim. Yapay zeka tamamen sıkıntı olacakti. 3. kez yaziyorum, bu benim tercihim ve mutluyum.
Bana mı diyorsun anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.