AMD, Eski Ekran Kartlarına Sürücü Desteğini Kesiyor

@Floppy

Özet olarak RX 500 400 serilerine artık destek yok. Size destek verilecek ama sizin karta gelmeyen bir destek verilecek. Sürüm numarası değişir anca hocam.

Bu arada hangi ekran kartını kullanıyordunuz? @Floppy

@Floppy

Özet olarak RX 500 400 serilerine artık destek yok. Size destek verilecek ama sizin karta gelmeyen bir destek verilecek. Sürüm numarası değişir anca hocam.

Dostum konuyu bitirmek istiyorum ama anlamıyorsun AMD driver işini beceremiyor zaten becerse NVIDIA'dan kat ve kat daha iyi bir performans verecek zaten.
RTX 3060 kullanıyorum elimden 1660S 1050 geçti AMD'den ise sadece RX6600 hatta bu kartlar hala evde yatıyor kutusunda.
@Spyhis zaten NVIDIA'da böyle sorunlar yok demiyorum AMD de sürekli böyle sorunlar oluyor neden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum.

@Floppy sen yaşamıyorsun yaşayanlar var. Arkadaşlarımın çoğunda 4000 serisi var en son sürüm sanırsam hatalı çıkmış herhalde forumda da gördüm, hata alan var almayan var sistem seçiyor. Bende de 7900XT var sistemimin parçalarını kaliteli seçtim hiçbir donma sorunum yok ama bu, 7000 serisinde hata çıkmamasını açıklamaz. Aynı şekilde
4000 serisi için de geçerli. Ben bu karta zaten 4000 serisinden geçtim.

Dostum konuyu bitirmek istiyorum ama anlamıyorsun AMD driver işini beceremiyor zaten becerse NVIDIA'dan kat ve kat daha iyi bir performans verecek zaten.

Buna kimse bir şey diyemez ama eski kartlar ile şimdiki kartlar bir değil. Emin olun hata payı az. Hata alan yok mu var. NVIDIA'da hata alan yok mu yine var. Eskisi kadar artık hata alınmıyor.

RTX 3060 kullanıyorum elimden 1660S 1050 geçti AMD'den ise sadece RX6600 hatta bu kartlar hala evde yatıyor kutusunda.

Destek verse ne olacak GTX 1650 ile dediğin oyunu akıcı bir şekilde oynayabilecek misin? Ne özellik getiriyorlar artık. Sana kalsa 1650 1080 Ti'den daha iyi diyeceksin.

Buna kimse bir şey diyemez ama eski kartlar ile şimdiki kartlar bir değil. Emin olun hata payı az. Hata alan yok mu var. NVIDIA'da hata alan yok mu yine var. Eskisi kadar artık hata alınmıyor.

Millet hata almayacaksa da alır bu kafa olduğu sürece. Belki zibilyon oynamıştır sistemle öyle driver yüklüyordur. Yani hata yaşamayanlar var da neden yaşayanlar da var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı