Ben BDO oynuyorum ve oyunda maksimum 60 FPS alabiliyorum ancak oyunda yapacağım bir işlem gereği yüksek FPS almam lazım. Bu limiti Nvidia Denetim Masası'nda dikey ya da düşey senkronizasyonu hızlı yaparak çözebiliyorlar ancak benim kartım AMD.
Bunu nasıl yaparım? AMD'de bu ayarın karşılığını bulamadım, kare hızı hedef kontrolü var. Bunu 30-300 arası seçebiliyorum. 120 vs. yaptım değişmedi hiçbir şey.
Oyunu eğer pencereli tam ekran olarak oynayınca fps limitini 60a sabitliyo ancak tam ekrana geçince veya vsync gibi ayarları kapatınca bu limit kalkıyor.
Ama bende kalkmıyor bir türlü bu limit.
Oyun performansını en iyile adlı seçenekleri tamamen kapat. Resimde gösterilen FPS sayacını 0 çekip bir dene.
Eğer olmuyorsa Belgelerim dosyasında Black desert dosyasını sil. Oyunu yeniden başlat.
Oyun performansını en iyile adlı seçenekleri tamamen kapat. Resimde gösterilen FPS sayacını 0 çekip bir dene.
Eğer olmuyorsa Belgelerim dosyasında Black desert dosyasını sil. Oyunu yeniden başlat.
Yabancı bir forumda okudum. Dikey yenileme için bekle seçeneklerinde enhanced sync seçeneği varmış bunu açıp oyuna girdiğinde çerçeveli tam ekran ve tam ekran arasında geçiş yapınca bir kere kare hızı kilidi açılıyor yazmış.
Yabancı bir forumda okudum. Dikey yenileme için bekle seçeneklerinde enhanced sync seçeneği varmış bunu açıp oyuna girdiğinde çerçeveli tam ekran ve tam ekran arasında geçiş yapınca bir kere kare hızı kilidi açılıyor yazmış.