AMD FX 6300 4 GHz üstüne çıkarma

ugurkerembal

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Öncelikle anakartım'ın modeli msi 970-a g-46 en son sürüm biosu yüklü işlemcim ise fx 6300 fanım Kendi fanı değil xigmatek achilles modeli fanım var. Biostan cpu ya 160-170 e kadar çıktım ve cpu-nb ye 147-157 ye kadar çıktım. Bir türlü 4 ghz üstüne çıkmadı. Anca 3.50 ghz den 3.76 ghz ye çıktı. Yanlış Bilmiyorsam 4.3-4.6 ghz ye kadar overloclayan var. Bende niye olmuyor söylediğim voltajları verince 47 Derece oldu ısısı oyüzden tekrar orjinal voltajına getirdim.

+

Ben çıkarmazmıyım 4 ghz üstüne yani tecrübesiz olduğum için pek bilmiyorum. Tecrübeli biri yardım edebilirmi 4.3 ghz ye çıkarmak istiyorum.

Çıkarırsın fakat cpu çarpanı ne yaptın onuda yanlış hatırlamıyorsam 4 ghz için çarpanı 21 yapmak gerekiyor benim fx 4100 max 7 ghz oluyor ama denemedim. :D

Çıkarırsın fakat cpu çarpanı ne yaptın onuda yanlış hatırlamıyorsam 4 ghz için çarpanı 21 yapmak gerekiyor benim fx 4100 max 7 ghz oluyor ama denemedim. :D

Sağolasın valla çok yardımcı oldun :) daha öne çarpanı bilmiyodum ben az önce biosa girdim cpu ratiodan çarpanı 21.5 yaptım cpu-nb voltajı 135 cpu voltajıda 148 yaptım işlemci 4.64 ghz oldu. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı