Cooler Master Elite K280 daha iyi bir tercih olacaktır. Ama ben biraz daha bütçe ayırıp Z3 Plus + 550W güç kaynağı almanı ve ekran kartını daha performanslı, uygun fiyatlı olan R7 265'le değiştirmeni tavsiye ederim.
Ram soketlerinden bazılarını kapatma ihtimal var. Technopat'ın son FX 8320E incelemesinde bu problemi benzer bir anakartla yaşadılar.
Ekran kartını değiştirmek istemiyorsun ama alttaki grafiğe göz atmanı öneririm:
Kasayı zalman z3 plus + psu corsair builder 450w 80 plus
Soğutcuyuda hyper tx3 evoyla değiştirmeye karar verdim ama ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum r7 265 yapsam daha daha iyi performans alacağımı biliyorum ama bu daha çok güç tüketimi demek zaten ben çok performans isteyen oyunlar oynamayacığım cs go oynacağım bu sistemle cs go için yeterli hatta biraz fazla ama olsun başka bir oyun oynamak istediğimde mediumda oynatması bile yeter fazla beklentilerim yok
+r7 265 vga girişi yokmuş benim monitörüm vga girişili
O psu 12v den 408w veriyor. Yani r7 265'e yeterli. Daha performanslı bir kartı neden almıyorsunuz? Belki ilerde valve yeni bir counter strike oyunu çıkarıcak ve sizin kartınız o oyunu kaldırmıyacak. Her ihtimali düşünerek alın bilgisayarınızı.