AMD FX 6300 ses sorunu

Spoop

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar neden amd fx 6300 kullanıyorum bilgisayarım aldigim yere geri götürdüm bir takım aksilikler olduda FX 6300'ü kullandım çok aşırı ses çıkarıyor aldığım yerden fan taktircaktim. Fakat adam bana harddiski değiştirdiğini ve bidaha ses çıkarmayacağını söyledi. Ve fan takmadi. Sizce işlemci ses sorunu devam eder mi yoksa adam doğru mu söylüyordur? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar yardım edecek varmı ?

Bende fx 6300 stok fan ile oyun sırasında baya sesli çalışıyor. HDD değiştirip işlemcinin çıkardığı sesle ne çeşit bir bağlantı kurmaya çalışmış anlam veremiyorum. Size tavsiyem iyi bir işlemci soğutucu almanızdır. :)

Ses sorunu işlemcinin stok soğutucusundan kaynaklanıyor. Böyle bir sorun için HDD'yi değiştiren varlık ne kadar iyi bir bakkal olduğunu kanıtlamış. Keşke sistemi toplamadan önce fikir edinseydin, AM3 soket pişmanlıktır. En azından iyi bir soğutucu alıp işlemciye OC yapabilirsin. Önerim Hyper 212 Evo.

Cooler Master Blizzard T2 Mini alabilirsin sesten rahatsız oluyorsan şahsen ben öyle yaptım. Şu sıralar da forumda yok şu pişmanlıktır yok bu pişmanlıktır diyen bilgisiz insanlar çoğaldı nedense.

Cooler Master Blizzard T2 Mini alabilirsin sesten rahatsız oluyorsan şahsen ben öyle yaptım. Şu sıralar da forumda yok şu pişmanlıktır yok bu pişmanlıktır diyen bilgisiz insanlar çoğaldı nedense.

Bana bilgisiz diyebilecek kadar bilgin varsa açıkla'da öğreneyim! Arkadaşım seninde sorunun fan'dan kaynaklanıyor. Sadece ses'den kurtulmak istiyorsan dahi arkadaşın önerdiği soğutucuyu alabilirsin.

Aramama rağmen ürünün satıldığı bir site bulamadım. Sesi stok fana göre çok daha iyi. Fiyatını bilmiyorum çünkü satılan bir yer bulamadım. Eğer Vatan Mağazasına gidersen orada büyük ihtimalle vardır. Ben 5-6 ay önce 45 tl' ye almıştım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı