AMD FX-6300 ve GT 730 Oyun Performansı

Ben aslında oyun için toplamadım sonradan FX-6300 taktım belki oyun oynarım diye 8 GB RAM atsam GTA 5 acar mı acaba yardımcı olur musun.

Ben aslında oyun için toplamadım sonradan FX-6300 taktım belki oyun oynarım diye 8 gb ram atsam gta 5 acarmı acaba yardımcı olurmusun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. 8 GB RAM yardımcı olacaktır. Yanına da bütçe varsa GTX 1050 daha da iyi olur.

Günümüz oyunlarında bu sistemle pek verim alamazsınız. Maalesef çok yanlış bir sistem toplamışsınız. Öncelikle GT 730 artık çok kötü bir kart. 2. olarakta 2.Nesil Ryzen işlemciler bile çıkmışken sizin FX 6300'e para vermeniz ölü yatırım olmuş. 8GB RAM almanızın bir yararı yok öncelikle ekran kartını değiştirmelisiniz. GT 1030 sizi o işlemciyle bir süre idare edecektir. Fakat ilerde işlemciyi değiştirmeniz ve sisteme RAM takviyesi yapmanız gerekecek. Çok yanlış toplanmış ve çok işi olan bir sistem olmuş maalesef.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı