AMD FX 8320 Sisteme Fikir ve Öneriler

Ama okuma yazması Corsair'ın daha yüksek ?

Corsair'in verdiği o değerler formatlanmamış disk için geçerli ve kullandığı kontrolcünün değerleri. Yani o diskten tamamen o kadar hız bekleme. Samsung SSD'lerini tamamen kendi hazırlıyor. Kontrolcüsünden tut kasasına kadar. Böyle olmasının bir avantajı da var. Kontrolcüye hep firmware yayınlıyor. 1 hafta içerisinde yeni firmware'i bekliyorum bende. Acaba nasıl bir hız artışına sahip olacak diye.

Tamam o zaman Samsung 120Gb SSD'de karar kıldık :) Anakartıda Le siz alıyoruz inşallah :) Ekran kartında hala sorunum var gtx770 ile gtxd 760 arasında çok fark var mı ? Bu arada işlemciyi 6300'e düşürmeye karar verdim.

Karşılaştırmada tabiki fark görünüyor ama bana pratikte lazım bilgiler. Mesela crysista 770 te 70 fps ise 760 ta 50 fps midir?

Karşılaştırmalarda yazıyor. Bazı oyunlardaki FPS farkını gösteriyor. Yalnız 770 Crysis 3 Full HD 8x MXAA Ultrada 40-60 arası gidiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı