AMD FX 8350 4.0 GHZ Islemcı sogutma !

loselo01

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2014
Mesajlar
8
Merhaba Arkadaşlar
Forumda Yeniyim Ve Geçen Sapphire r9 290x ekran kartlı amd fx 8350 işlemcili bir pc toplattım. 2500 TL 'ye ama bilgisayar uçak motoru gibi ses çıkarıyor ve crysis 3 veya bf3 ya da herhangi bir oyunda pc 5 dk sonra 80 derece oluyor :S ve ekran dalgalanmaya başlıyor cok garip oluyor.

yeni bir fan taktırmak ıstıyorum yanı ıslemcı fanını deıstırcegım coolermaster k380 kasam var onun fanını kullanıyor amd stock fan die .

almak istedigim fan Akasa Nero 3 Intel 775/1155/1156/1366/2011 ve AMD Fiyatı su lınkletınden acaba bu sessis olup cok ii sogutur mu dicektim ?

veya bana cok sessiz ve cok ii sogutan bir fan tavsiye edermisiniz ve son olarak ıslemcı fan deıstırmek sogutmada yardımcı olur mu yoksa extra fan da mı takmam gerekiyor ?

Bu arada mumkunse sıvı sogutma hakkında bilgi verirseniz sıvı sogutma da yaptırabilriim.
 
valla ben pcyi ilk kez toplattım oyuzden hiçbirşey bilmiyorum fan hakkında yani tam bi model vb verip link atsanız cunku valla pcde duzgun oyun oynayamıyorum dırek 80 derece oluyor cpu sıcaklıgı :S bu arada ek fan taktırmak sıcaklıga etkı eder mı yoksa dırek ıslemcı cpu fanınımı deıstıreyım ?
 
valla babam ii bi fan olsun ama cokda pahalı olmasın dedi. sogutmaya onem veriyorum ama aynı zamanda cokda sessız olmalı cunku suankı ucak motoru gibi calısıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı