Ben bazen ayağımı radyatöre koyuyordum .Ufo ayak ısıtıcı 110 wattmış 1 tane 8350 UFO'ya bedel
Ben bazen ayağımı radyatöre koyuyordum .Ufo ayak ısıtıcı 110 wattmış 1 tane 8350 UFO'ya bedel
Hocam yanlış anlamayın ama, daha iyisini yapabiliyorsanız sahalar sizinÇok amatörce geldi.
Estağfurullah fakat bir sürü overclock videosu izledim. Her türlü olay için normalde farklı personeller görev yapıyor. Koordineli çalışıyorlar sürekli. Bu arkadaş tek başına deneme yanılma yoluyla yapıyor. Şansına sistem patlamamış gibi.Hocam yanlış anlamayın ama, daha iyisini yapabiliyorsanız sahalar sizin![]()
Maalesef biraz öyle olmuş. Fakat sonuç mükemmel bence.Estağfurullah fakat bir sürü overclock videosu izledim. Her türlü olay için normalde farklı personeller görev yapıyor. Koordineli çalışıyorlar sürekli. Bu arkadaş tek başına deneme yanılma yoluyla yapıyor. Şansına sistem patlamamış gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.