AMD FX-8350 GTX770 sistemin ikinci el ederi nedir?

EleGante

Hectopat
Kullanmış olduğum bilgisayar;
  • Anakart: ASUS M5a97 Evo r2.0.
  • İşlemci: AMD FX-8350.
  • RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 1333MHz DDR3
  • SSD: Kingston hyprx Fury 120GB 500-500MB/s SATA 3.0
  • HDD: Seagate SV35.6 ST1000VX000 1TB 7200 RPM 64MB cache SATA 6.0Gb/s 3.5
  • Ekran kartı: ASUS NVIDIA GeForce GTX770 DirectCU II o. C. GDDR5 2 GB 256Bit.
PSU içinden alıp satmak istesem ortalama olarak ne kadar fiyat olur.

Son düzenleme:
O sistemin aynısı R9 280X ekran kartlı sistemi geçen sene eylül ayında 2300 ₺ gibi bir fiyata bıraktık. Letgo üzerinden ve Sahibinden sitesinden ilana koyabilirsin.
Ortalama olarak fiyat ne olur. 2014 yılında topladım bilgisayarı o günden beri O.C yapmadım ( yapmak , yapmamak belki fiyat etkilemez ama )

PSU olmadığını görememişim, 500W bir PSU bulup satabilirsiniz. O zaman fiyatı 2000 ₺ veya 1900 ₺ gibi fiyat ortalamasına satma şansınız vardır.
Aynen onun nedeni siparis verdiğim 3 parça var. Bunları üst satırlarda yazdıydım ama dikkat çekmemiş ondan onun hakkında yeni konu açtım. Elimde olan 750 psu yeni sistem topluyorum açıkcası ama ekran kartında kararsızım 2 k ekran görüntüsünde 80 FPS altına dusmeyen kart lazım diğer SSD veya HDD hallederim onları. Hani dersen bence sadece değiştirmiş olduğun parçaları sat gerisi şuanlık kalsın ekran kartında yeterli olur ne zaman iyi miktarda birikim olur kalan eksik parçalarıda tamamlarsın dersen de anlarım ( Kral diğer konuda yazmışsın bu konuda sağolasın ) :)

Aynen onun nedeni siparis verdiğim 3 parça var. Bunları üst satırlarda yazdıydım ama dikkat çekmemiş ondan onun hakkında yeni konu açtım. Elimde olan 750 psu yeni sistem topluyorum açıkcası ama ekran kartında kararsızım 2 k ekran görüntüsünde 80 FPS altına dusmeyen kart lazım diğer SSD veya HDD hallederim onları. Hani dersen bence sadece değiştirmiş olduğun parçaları sat gerisi şuanlık kalsın ekran kartında yeterli olur ne zaman iyi miktarda birikim olur kalan eksik parçalarıda tamamlarsın dersen de anlarım ( Kral diğer konuda yazmışsın bu konuda sağolasın ) :)
İnstagram veya Discord hesaplarınız bulunuyorsa özelden daha iyi fikir vereceğimi düşünüyorum. Elinizde bulunan 750W modeli nedir ?

İnstagram veya Discord hesaplarınız bulunuyorsa özelden daha iyi fikir vereceğimi düşünüyorum. Elinizde bulunan 750W modeli nedir ?
PSU model olarak HPG-750BR-H12S genel olarak bu o zaman için viper kasa almıştım ekran kartım sığmadı tabi ozamanlar mid tower yada atx falan bilmiyordum içinde olan psu aldım bu çıktı. İnstagram : mrtuzn16 kullanıcı adı maalesef discord yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı