AMD FX 8350 Sistem Toplama - HD 7950

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayhan Berk Altun

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.
Oyun bilgisayarı kurmaya karar verdim. Bunun için AMD işlemciye karar verdim. Ana alacağım parçalar aşağıdadır. Sizden bu ana parçalara bakarak sistem nasıl olacak bilgilerinizi istiyorum.
Teşekkürler.

ANAKART: VATAN COMPUTER - ASUS - CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA3.0 USB3.0 Anakart - Anakart

İŞLEMCİ:
VATAN COMPUTER - AMD - FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm

EKRAN KARTI:
VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

RAM:
VATAN COMPUTER - CORSAIR - 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram - Ram

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçe artırma imkanınız yok ise işlemciyi 8320 yaparak anakart olarak daha düşük bir modeli seçerek ekran kartı için ayırdığınız bütçeyi yükseltmenizi tavsiye ederim. R9 290 Tri-X modelini düşünebilirsiniz. Şu an piyasadaki fiyat performans açısından alınabilecek en iyi kart. Hatta sisteminizi İntel'e çevirerek bile ekran kartı bütçesini artırabilirsiniz. Bir bütçe belirleyerek forumdaki arkadaşlardan tavsiye almanız bence daha mantıklı olur. Altta linkini paylaştığım ekran kartını tercik edin bence.
VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı