Alucard TR Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar Merhaba ; Sapphire R9 290x ekran kartım var ve daha önce amd gaming evolved den oyunları optimize etmeden önce yani bf4 ve guild wars 2 de 60 -70 fps alıyordum . Optimize ettim ve şimdi kasıyor bunun sorunu nedir sizce .
Arkadaşlar Merhaba ; Sapphire R9 290x ekran kartım var ve daha önce amd gaming evolved den oyunları optimize etmeden önce yani bf4 ve guild wars 2 de 60 -70 fps alıyordum . Optimize ettim ve şimdi kasıyor bunun sorunu nedir sizce .
B Bening Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #2 Tekrar kendiniz ayarladıktan sonra deneyin sonra optimize edin deneyin denemekten zarar çıkmaz.
Alucard TR Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #3 Neyse saol kardesım snn dedıgın gıbı yaptım olmadı ama pcye reset attım duzeltı
C Cengizhan!1 Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2017 #4 Alucard TR dedi: Neyse saol kardesım snn dedıgın gıbı yaptım olmadı ama pcye reset attım duzeltı Genişletmek için tıkla... Reset atmana gerek yoktu.Optimize ettiğinde ayarlar olduğundan daha fazla yüksek ayarlanıyor.Ayarları oynadığın gibi yaşarsan kasma sorunu yaşamazsın
Alucard TR dedi: Neyse saol kardesım snn dedıgın gıbı yaptım olmadı ama pcye reset attım duzeltı Genişletmek için tıkla... Reset atmana gerek yoktu.Optimize ettiğinde ayarlar olduğundan daha fazla yüksek ayarlanıyor.Ayarları oynadığın gibi yaşarsan kasma sorunu yaşamazsın