Berkay34 Hectopat Katılım 20 Nisan 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #1 Benim ATI RADEON HD 3400 Series ekran kartım var hafızası. 1787 MB yane 1 GB denk geliyor benim anlamadığım oyunlarda kasıyor nedense. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2016
Benim ATI RADEON HD 3400 Series ekran kartım var hafızası. 1787 MB yane 1 GB denk geliyor benim anlamadığım oyunlarda kasıyor nedense. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
metin2dekisarhoş Hectopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #2 Kardeş oyunlardaki performans ekran kartının bitine ya da gb ına bakmıyor. bellek frekansına ve ekran kartının mimarisine bakıyor. Şuan elindeki ekran kartı baya eski bir ekran kartı.Yeni sisteme geçmenin vakti gelmiş... Artı 0 Eksi
Kardeş oyunlardaki performans ekran kartının bitine ya da gb ına bakmıyor. bellek frekansına ve ekran kartının mimarisine bakıyor. Şuan elindeki ekran kartı baya eski bir ekran kartı.Yeni sisteme geçmenin vakti gelmiş...
Anonim FTP Hectopat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Geleceğin Mühendis Adayı 22 Nisan 2016 #3 Ekran kartınız çok eski , büyük ihtimalle diğer bileşenler de eski. Bu sorunu aşmanın tek yolu sistemi yenilemek. Artı 0 Eksi
Ekran kartınız çok eski , büyük ihtimalle diğer bileşenler de eski. Bu sorunu aşmanın tek yolu sistemi yenilemek.