AMD HD 6300M ve Intel Ekran kartı kullanım sorunu

kingpin58

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba direk konuya gireceğim. Benim lenovo marka laptopum var genel olarak CS:GO oynuyorum.İki ekran kartı var olarak gösteriliyor. Biri Intel 3000, biri AMD6370. CS:GO oynarken FPS 10'dan yukarı çıkmıyor ve çok kasıyor. Dxdiag'da ise sadece Intel ekran kartını gösteriyor. Aygıt yöneticisi AMD'yi çalışıyor gösteriyor ama Intel'i devre dışı bırakınca ekran çözünürlüğü çok düşüyor. Kendi düşüncem sistem AMD'yi görüyor ama çalıştırmıyor. Çünkü bir arkadaşım da CS:GO oynuyordu, oda AMD 6300 kullanıyordu ama o iyi kötü yine oynuyordu. Bende ise berbat. Yardımınızı istiyorum arkadaşlar!

Son düzenleyen: Moderatör:
recep abi bende de aynı sorun var işletim sistemim Windows 10 AMD 'nin tüm driverları yüklü fakat hala düzelmedi ?

Masaüstüne sağ tıklayıp Değiştirebilir Grafikleri Yapılandır'a tıkla. Ordan oynadığın oyunları Tüm Uygulamalar bölümünden bulup Yüksek Performans olarak seçin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı