Onat kırkoğlu
Centipat
Şimdi arkadaşlar, öncelikle, eski bir ekran kartım olduğunu söyleyebilirim, AMD HD 6790 ama gene de beni götürüyordu. Şurada 1 yıl daha götürse yeter ancak sorunlar olmaya başladı. Önce ekranda 2 cm kalınlığında 2 çizgi çıktı. Sonra onu bir şekilde format ile driver silip yükleyerek hallettim. Ondan 1 hafta sonra da oyunu açtıktan sonra görüntü bozulmaya başladı. Siyah ekran kaldı. Ben de bilgisayarı kapatıp açtım fakat Windows yazısından sonra bulanık bir açılmanın ardından siyah ekran kaldı. Format attıktan sonra başta görüntü geliyor, takılıyorum normalce fakat 1-2 dakika sonra tekrar driver kuruyormuş gibi olup siyah ekran kalıyor. Güvenli mod açılıyor, görüntü var sadece. 2 tane 2 cm'lik, pek belli olmayan çizgi var. Onun harici sıkıntı yok. Güvenli modda driverları silsem de güvenli moddan çıktığımda aynı şekilde, birkaç dakika sonra gene siyah ekran kalıyor. Birçok kez kasayı ekran kartını açıp düzeltmeye çalıştım, işe yaramadı. Birçok kez format da attım. Güvenli modda driver indirmeyi de denedim, gene siyah ekran kalıyor. Şimdi, son bir kez ekran kartını fırınlama yapsam düzelir mi? Başka bildiğiniz bir yöntem var mı? Ne dersiniz? Zaten eski kart fakat pek de yeni karta para harcamak istemiyorum. FIFA21 falan oynatıyordu en azından.
Ayrıca PC formatladığımda aygıt yöneticisinde ekran kartı adı ya da markası yazmıyor, Windows yazıyor. Driver yüklemediğimden de olabilir, bilmiyorum. Bunu da söylemek istedim.
Ayrıca PC formatladığımda aygıt yöneticisinde ekran kartı adı ya da markası yazmıyor, Windows yazıyor. Driver yüklemediğimden de olabilir, bilmiyorum. Bunu da söylemek istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: