H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #11 SEMIKAANCAKIR dedi: Oyunlarda test edin, 85+ derece olmuyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... 70 falan.
SEMIKAANCAKIR dedi: Oyunlarda test edin, 85+ derece olmuyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... 70 falan.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.473 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 30 Nisan 2023 #12 Aynı karttan kullandım, soğutma sıkıntısı olmayan bir kart O, Eğer ki fazla tozlu değilse ve macunu kurumamışsa sorun yaşamazsınız.
Aynı karttan kullandım, soğutma sıkıntısı olmayan bir kart O, Eğer ki fazla tozlu değilse ve macunu kurumamışsa sorun yaşamazsınız.
H Hixlaqsl Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #13 Yiğitt35 dedi: Aynı karttan kullandım, soğutma sıkıntısı olmayan bir kart O, eğer ki fazla tozlu değilse ve macunu kurumamışsa sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Macun alıp sürsem?
Yiğitt35 dedi: Aynı karttan kullandım, soğutma sıkıntısı olmayan bir kart O, eğer ki fazla tozlu değilse ve macunu kurumamışsa sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Macun alıp sürsem?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.473 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 1 Mayıs 2023 #14 Hixlaqsl dedi: Macun alıp sürsem? Genişletmek için tıkla... 70 derece demiştiniz zaten, o kart için son derece normal, ama tabii macun yenilemek iyidir.
Hixlaqsl dedi: Macun alıp sürsem? Genişletmek için tıkla... 70 derece demiştiniz zaten, o kart için son derece normal, ama tabii macun yenilemek iyidir.