AMD HD 7400M series ekran kartımı kullanamıyorum

AhmetKilic

Centipat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere HP Pavilion G6 laptopumda AMD HD 7400M series modelli ekran kartımı kullanamıyorum, AMD'nin sitesinden en güncel sürücüyü yüklediğim zaman laptopun ekranı 3-5 saniyeliğine gidip geliyor ve sağ alt köşede "AMD driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu" şeklinde bir yazı çıkıyor. Açıkçası bilgisayar-donanım işlerinden pek anlamam elimden geldiğince birçok şeyi denememe rağmen sorunu çözemedim ve en son çareyi burada konu açmakta buldum. 1 yıl önceye kadar böyle bir sorun yaşamıyordum. Sizlere aşağıda sistem bilgilerimi paylaşıyor olacağım gerçekten yardımcı olacak varsa teşekkür ederim görüşmek üzere.
Bu arada eklemek istedim:
-Tüm işletim sistemlerini denedim düzelmedi.
-Format attım düzelmedi.
-Eski-yeni çoğu driverları yükledim düzelmedi.
-Laptopun içini açıp temizledim (fan vs.) Yine düzelmedi.
-Sadece tek denemediğim termal macun yenileme (yaklaşık 1 sene önce yenilemiştim en son.)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    105,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp ilk önce İntel'i sonra AMD'yi kurun.

Ben bunu da denemiştim ama hep ilk önce AMD yi sonra inteli kuruyordum şimdi sizin dediğiniz gibi deneyeyim az sonra geri dönüş yaparım size.
maalesef sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…