Çözüldü AMD HD Graphics "zaman aşımına uğradı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, Twitter'da bir son dakika olayı vardı onu tam ekran şekilde izlerken bir anda görüntü 10 saniyeliğine dondu ve ekran kapandı ve geri açıldı ve aşağıdaki hatayı aldım. Bu hata ilk kez olmuyor, ekran alıntı uygulamasında bir şeyi kalem ile çizerken de ekran gidip geliyor. Sizce sebebi nedir ve nasıl çözebiliriz? Bilgisayarımı sıfır olarak kasım ayında almıştım.

Marka: HP 255 G9.
CPU: AMD Ryzen 5 5625U with Radeon Graphics 2.30 GHz.
RAM: 16 GB.
SSD: Samsung MZVL4512 512 GB NVMe M.2 SSD.
GPU-ekran kartı: AMD HD Graphics (donanım kimliği: PCI\VEN_1002&DEV_15E7&SUBSYS_8A1B103C&REV_C2)

1753364086662.png

Çözüm
Merhaba, Twitter'da bir son dakika olayı vardı onu tam ekran şekilde izlerken bir anda görüntü 10 saniyeliğine dondu ve ekran kapandı ve geri açıldı ve aşağıdaki hatayı aldım. Bu hata ilk kez olmuyor, ekran alıntı uygulamasında bir şeyi kalem ile çizerken de ekran gidip geliyor. Sizce sebebi nedir ve nasıl çözebiliriz? Bilgisayarımı sıfır olarak kasım ayında almıştım.

GPU-Ekran kartı: AMD HD Graphics (donanım kimliği: PCI\VEN_1002&DEV_15E7&SUBSYS_8A1B103C&REV_C2)

Eki Görüntüle 2541735

DDU ile AMD ekran kartı sürücüsünü kaldırıp buradan işletim sisteminize uygun olanı yükleyin.

GPU-Ekran kartı: AMD HD Graphics (donanım kimliği: PCI\VEN_1002&DEV_15E7&SUBSYS_8A1B103C&REV_C2)

Eki Görüntüle 2541735

DDU ile AMD ekran kartı sürücüsünü kaldırıp buradan işletim sisteminize uygun olanı yükleyin.

Çözüm

Hocam sorun çözüldü çok teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı