AMD HD6850 Valorant FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

Needprus32

Decapat
Arkadaşlar 1 2 hafta önce Valorant FPS yükseltme videosu yapmadan önce 120 130 sabit 100 üstü FPS alıyordum ve düşüş yaşadım, ardından 1 güncelleme geldi ve şu anda FPS'im 60 70 50 oluyor. Bilgisayarıma virüs bulaştığını düşünüyorum. ESET ile tarama yapıp 3 tehdit buldum ancak performans sorunum geçmedi sistemim: AMD HD6850/8GB RAM/İntel xenon X3430 2.40GHz.

Sorunumu çözene 5TL Steam E-pin.

Bir AMD driverı yüklü değil ancak AMD Catalyst Control Center var o mu silinecek?

DDU yapmak bilgisayarıma bir zarar vermez değil mi Windows işletim sistemim bütçe sıkıntısı yüzünden orijinal değil.

Bir AMD driverı yüklü değil ancak AMD Catalyst Control Center var o mu silinecek?

DDU yapmak bilgisayarıma bir zarar vermez değil mi Windows işletim sistemim bütçe sıkıntısı yüzünden orijinal değil.
Hiçbir sıkıntı olmaz. Amd ekran kartınızın sürücüsü silinecek. İnternetten kolayca geri yükleyebilirsiniz. Programı yüklediğiniz zaman kendisi otomatik buluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı