AMD II X4 630 600TL Sistem Yükseltme

ISectumSempraI

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3 2200G
XFX Amd Radeon 6500XT
16GB 3200Mhz Ram
Gigabyte B450m S2H Anakart
240Gb SSD
500GB HD
Zalman kasa ve 500W PSU
Meslek
Yazılımcı
  • 4GB Hİ-Level 1333MHz Bellek
  • AMD II X4 630 2.8GHz İşlemci
  • MSI 770-C45 Anakart
  • 350W Frisby kasa ile gelen PSU
  • GTS 250 1GB 256Bİt Ekran Kartı
  • 500GB 7200rpm WD HardDisk
  • Frisby Kasa
Bu sisteme 600TL bütçe ile nasıl bir yükseltme yapabilirim ? İleriye dönük olmalı 3-4 ay içinde bir kaç yükseltme daha yapacağım ama ilk hangi parçaları yükseltmeliyim ? Parça önerirmisiniz ? Pazartesi alacağım.

Bir konuya 10 dakikada bir kaç cevap birden gelirken benim sorularıma 2 gündür cevap gelmiyor.Normalde beklerim ama yarın parça alacağım hiç kimsenin bir önerisi yokmu ?

Böyle bir Upgrade işini görür.
upload_2016-1-31_17-9-22.png

Bütçeni biraz arttırabilirsen bu kasayıda almayı unutma.

Cooler Master RC-350-KKP500-GP

İyi Günler.

2-3 ay içinde 1000TL'lik bir yükseltme daha yapmayı düşünüyorum.Bu yüzden Ram tamam ama Ekran Kartını daha güçlü bir şey yapmayı düşünüyorum.Anakart bendeki işlemci ile uyumsuz ben ilk olarak işlemci değiştirmeyi düşünüyorum ama 500TL'ye MSİ GTX 750ti almalıyım sizce ?

Arkadaşlar yanlış anladınız yarın gideceğim 600TL değerinde parça alacağım.2 ay sonra 1000TL ile bir kez daha yükselteceğim.Sizden ricam bana ilk hangi parçaları değiştirmem gerektiği hakkında tavsiye vermeniz.Ben ilk ekran kartı ve PSU sonra 1000TL ile ise ddr4 işlemci anakart ve ram alırım diye düşünüyordum(Doların düşmesi umuduyla) ama yinede sizin tavsiyesini almak istedim.

Arkadaşlar yanlış anladınız yarın gideceğim 600TL değerinde parça alacağım.2 ay sonra 1000TL ile bir kez daha yükselteceğim.Sizden ricam bana ilk hangi parçaları değiştirmem gerektiği hakkında tavsiye vermeniz.Ben ilk ekran kartı ve PSU sonra 1000TL ile ise ddr4 işlemci anakart ve ram alırım diye düşünüyordum(Doların düşmesi umuduyla) ama yinede sizin tavsiyesini almak istedim.
O zaman bir yükseltme yapmayın biraz daha sabredin zamanı gelince elinizdeki bilgisayarı satarsınız 2000 Tl civarı bir paranız olur sıfırdan bir sistem toplarız.

Komik olacak ama benim yazın elimdé 800TL bütçe vardı.Yazın bitmesine kısa bir süre vardı bende bu sistemi topladım Skyrim Ultra 30FPS Gta 5 Medium-High karışık 25-30FPS oynadım ve aldığım pişman olmadım.Ama artık Direct 11 oyunları oynayamadım için yavaş yavaş parça değiştiriyorum.Yeni kasa toplama şansım yok sadece belirli zamanlar oyuna vakit bulabiliyorum okuldan dolayı o zamanda iyi bir performans istiyorum bu yüzden o zaman elimdeki tüm parayla aksama yatırım yapıyorum.Ve şu sıralar vaktim var o yüzden şu An bana hem performans verebilecek hemde ileride yeni parça taktığımda sorun çıkamayacak parça önerirmisiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı