AMD ikinci kez pişmanlık oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Daha önceden bir AMD ekran kartı almıştım saçma sapan hataları stabilite dertleri bitmeyen bir kart idi. 1660 Super ekran kartımı sattım ve 3050 ila 6600 ekran kartları arasında kalmıştım. Birçok arkadaş 6600 al çok daha iyi pişman olmazsın vs dedi. Sevgili kardeşim inan sözünü dinlediğime o kadar pişmanım ki... Bir Call of Duty oynayayım dedim kamerayı ne yöne çevirsem drop ekrana hangi düşman gelse drop... Warzone açıyorum sağa sola çeviriyorum drop drop Allah drop... Bu arada işlemci Ryzen 5 3600 darboğaz yapmasın diye de 2K da oynuyorum... Bilgisayara format attım yok driveri temiz kurdum yok... 1660 Super de bir gram yaşamadığım sorunları bu Allah'ın belası kart ile yaşıyorum... Artık yemin ettim bundan sonra AMD ekran kartı yok... Bitti benim gözümde artık bir kibrit kadar değeri yok...

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 6900XT de canavar deneyimlemek isterdim.

Çağ dışından kalma Nvidia Control Panel'i nimet sanarlarsa böyle olur. Fan ayarımıda yapıyorum, OC'de yapıyorum. Yetmiyor kayıt alıyorum, hatta bilmediğim tonlarca daha ayar var Radeon'da.

Artı -1 Eksi
Çağ dışından kalma Nvidia Control Panel'i nimet sanarlarsa böyle olur. Fan ayarımıda yapıyorum, OC'de yapıyorum. Yetmiyor kayıt alıyorum, hatta bilmediğim tonlarca daha ayar var Radeon'da.

Helal sana aslan parçası Biz onları GeForce Experience ile 10 senedir yapıyoruz bu arada btw

Laf anlatamazsınız, buraya daha fazla yazarak da canınızı sıkmayın. Başka bir başlıkta da iade süreciyle ilgili hukuk tavsiyeleri veriyordu şahıs. Kendi alanım olmasa inanacağım, korkunç bir bilgi kirliliği mevcut; internete erişimin artmasıyla sonuç kaçınılmaz tabii. Doğrudan firma üzerinden yürümeniz biraz yanlış olmuş ancak ben anladım sizi. Sadece, umuyorum ki buradan aldığınız tavsiyelerle girişmediniz bu işe? Elinizdeki kartı satıp da böyle riskli bir duruma girmenizdeki motivasyon neydi tam olarak?

Artı -1 Eksi
Hocam Fanboyluk yapmanıza gerek yok! Fikir alışverişi yapmaya çalışıyorum ama siz yine de bildiğinizi yapın
Hocam kaç sen kaç. AMD fanboyları burada seni çiğ çiğ yer de linç eder valla.
Sanki adamlar AMD den hisse almış da ürün satışı olmazsa zarar edeceklermiş gibi konuşuyor. Sorun yaşayan insan gelip burada derdini anlatıyor ama bunlar yardım etmek yerine insana saldırıyor. Kaç hocam kaç, AMD en iyisi boşver. Bizim paramız çok nasılsa, NVIDIA kullanalım.

AMD RX Vega 64 kullanıyorum.
Oyun oynamadığım zaman da kart 7/24 mining yapıyor.
Herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Uptime rekorum 37 gün:
Evet, sistem bir aydan fazladır sorun çıkarmadan aralıksız açık kaldı.

Bu da şu anki uptime (19 gün):

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…