AMD ikinci kez pişmanlık oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Daha önceden bir AMD ekran kartı almıştım saçma sapan hataları stabilite dertleri bitmeyen bir kart idi. 1660 Super ekran kartımı sattım ve 3050 ila 6600 ekran kartları arasında kalmıştım. Birçok arkadaş 6600 al çok daha iyi pişman olmazsın vs dedi. Sevgili kardeşim inan sözünü dinlediğime o kadar pişmanım ki... Bir Call of Duty oynayayım dedim kamerayı ne yöne çevirsem drop ekrana hangi düşman gelse drop... Warzone açıyorum sağa sola çeviriyorum drop drop Allah drop... Bu arada işlemci Ryzen 5 3600 darboğaz yapmasın diye de 2K da oynuyorum... Bilgisayara format attım yok driveri temiz kurdum yok... 1660 Super de bir gram yaşamadığım sorunları bu Allah'ın belası kart ile yaşıyorum... Artık yemin ettim bundan sonra AMD ekran kartı yok... Bitti benim gözümde artık bir kibrit kadar değeri yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin garibi, 3600 6600'e 1080P'de darboğaz yapacak bir işlemci değil. Ha CoD oyunları genel olarak işlemciye işkence çektiren oyunlar, biraz OC ile üstesinden rahat gelinir.
Belki de 2K oynadığınız için drop giriyordur? Monitör de 1080p ise VSR CoD ile uyumsuz çalışmış olabilir, bunu hiç denediniz mi?

Bu arada konuda AMD'ye çok çamur atan var sürücüler konusunda, arkadaşlara tek sormak istediğim: AMD'nin Linux sürücülerinde stabilite konusunda NVIDIA'yı geçtiğini biliyor muydunuz? Şimdi kimse çıkıp da "biz Windows kullanıyoruz ehe" cümleleri kurmasın.

İşin garibi, 3600 6600'e 1080P'de darboğaz yapacak bir işlemci değil. Ha CoD oyunları genel olarak işlemciye işkence çektiren oyunlar, biraz OC ile üstesinden rahat gelinir.
Belki de 2K oynadığınız için drop giriyordur? Monitör de 1080p ile VSR CoD ile uyumsuz çalışmış olabilir, bunu hiç denediniz mi?

Bu arada konuda AMD'ye çok çamur atan var sürücüler konusunda, arkadaşlara tek sormak istediğim: AMD'nin Linux sürücülerinde stabilite konusunda NVIDIA'yı geçtiğini biliyor muydunuz? Şimdi kimse çıkıp da "biz Windows kullanıyoruz ehe" cümleleri kurmasın.
Oh be gerekli açıklama sonunda geldi.

Evet oyleyim cunku bizzat yandigini gordum.
Bu yuzden Nvidia Fanboyum.

AMD tercih etmem için once yanmamalari ve yazilimin duzgun olmasi gerek, o gun Nvidia Fanboylugu birakirim.
Fanboysan NVIDIA'nın RTX 3070 ve 3080'e geçirdiği kazıklara da bir şey demen lazım 3060'a bile 12 GB VRAM koyan tatlış NVIDIA koskoca 3080'e 10 GB VRAM koyuyor, sonra da keriz silkeler gibi yok 20 GB RTX 3080, yok 16 GB 3070 Ti, yok 12 GB 3080 Ti piyasaya koyuyor. 3050 ve 3050 Ti gibi dizüstü tarafında 1660 rakibi olan kartlara 4 GB bellek koyması da ayrı bir fantezi. Ama NVIDIA abey, NVIDIA yhaa. Bırakın Allah aşkına şu fanboyluk denen illeti ya. Cebimize hangisi uygunsa odur. Fiyat performans bu kadar basit. Başka açıklaması yok bunun, NVIDIA da AMD de Intel de hepsi kapitalist şirketlerin teki, çıkarlarından başka neyi düşünecekler söyler misiniz? Ticaret yapıyorlar sonuçta.

Artı -2 Eksi
Yıllar önce 9800 GT ekran kartım yanmıştı. O günden beridir Nvidia'ya savaş açtım. (!) Olay doğru bu arada.

8925849944114.jpg

Belki de 2K oynadığınız için drop giriyordur? Monitör de 1080p ise VSR CoD ile uyumsuz çalışmış olabilir, bunu hiç denediniz mi?

İşte bu ya 2K da açıyor oyunu o kart tam performans için 1080p de tavsiye ediliyor drop girmesinin sebebi 2K açtığı için olduğunu düşünüyorum.

Artı -2 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı