RastgeleBirisi Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:22 #1 Benim işlemci AMD ama XMP açtım, bozar mı?
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.268 Makaleler 8 Çözümler 14 Yer Suudi Arabia Bugün 01:26 #2 Bi cacık olmaz, bozmaz. Aksine, o ayarı açmazsan RAM'lere verdiğin para boşa gider çünkü olması gerekenden yavaş çalışır.
Bi cacık olmaz, bozmaz. Aksine, o ayarı açmazsan RAM'lere verdiğin para boşa gider çünkü olması gerekenden yavaş çalışır.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 13.102 Çözümler 146 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Exceria Plus G3 1TB + Toshiba 7200RPM 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e (Bayou F80) - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Honor 400 8/256GB Cinsiyet Erkek Bugün 01:26 #3 RastgeleBirisi dedi: Benim işlemci AMD ama XMP açtım, bozar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, bozmaz. Keyfinize bakın.
RastgeleBirisi dedi: Benim işlemci AMD ama XMP açtım, bozar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, bozmaz. Keyfinize bakın.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.308 Çözümler 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim Bugün 01:28 #4 RastgeleBirisi dedi: Benim işlemci AMD ama XMP açtım, bozar mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır ama üst maksimum hızlara erişmez, çalışırken sorun yaşarsa kapatırsın - bozulma yaşatmaz.
RastgeleBirisi dedi: Benim işlemci AMD ama XMP açtım, bozar mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır ama üst maksimum hızlara erişmez, çalışırken sorun yaşarsa kapatırsın - bozulma yaşatmaz.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.268 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:38 #5 2 adet bilgisayarım mevcut. Birinde direk XMP profile 1 ile açabiliyor iken, diğer anakartta sorun yaratmakta ve manuel olarak 3600 seçmem lazım. Dolayısıyla şayet ekran kapanır açılırsa vs panik yapma ve seni tekrar BIOS'a attığında frekansları kendin ver.
2 adet bilgisayarım mevcut. Birinde direk XMP profile 1 ile açabiliyor iken, diğer anakartta sorun yaratmakta ve manuel olarak 3600 seçmem lazım. Dolayısıyla şayet ekran kapanır açılırsa vs panik yapma ve seni tekrar BIOS'a attığında frekansları kendin ver.
Gonuldagi Megapat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 498 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:44 #6 SdtCngz dedi: 2 adet bilgisayarım mevcut. Birinde direk XMP profile 1 ile açabiliyor iken, diğer anakartta sorun yaratmakta ve manuel olarak 3600 seçmem lazım. Dolayısıyla şayet ekran kapanır açılırsa vs panik yapma ve seni tekrar BIOS'a attığında frekansları kendin ver. Genişletmek için tıkla... Ram Xmp destekli değildir markası nedir. Uyum sorunuda olabilir. Elle veya XMP ile cok fark etmez.
SdtCngz dedi: 2 adet bilgisayarım mevcut. Birinde direk XMP profile 1 ile açabiliyor iken, diğer anakartta sorun yaratmakta ve manuel olarak 3600 seçmem lazım. Dolayısıyla şayet ekran kapanır açılırsa vs panik yapma ve seni tekrar BIOS'a attığında frekansları kendin ver. Genişletmek için tıkla... Ram Xmp destekli değildir markası nedir. Uyum sorunuda olabilir. Elle veya XMP ile cok fark etmez.
RastgeleBirisi Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:11 #7 Mert Can Urcan dedi: Çalışır ama üst maksimum hızlara erişmez, çalışırken sorun yaşarsa kapatırsın - bozulma yaşatmaz. Genişletmek için tıkla... Daha iyi performans alacaksam EXPO'ya alayım.
Mert Can Urcan dedi: Çalışır ama üst maksimum hızlara erişmez, çalışırken sorun yaşarsa kapatırsın - bozulma yaşatmaz. Genişletmek için tıkla... Daha iyi performans alacaksam EXPO'ya alayım.
Gonuldagi Megapat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 498 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:17 #8 işlemcin amd expo kullanmak daha mantıklı. Xmp intel için.
RastgeleBirisi Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:25 #9 Gonuldagi dedi: İşlemcin AMD EXPO kullanmak daha mantıklı. XMP Intel için. Genişletmek için tıkla... Yarın yapacağım o zaman.
Gonuldagi dedi: İşlemcin AMD EXPO kullanmak daha mantıklı. XMP Intel için. Genişletmek için tıkla... Yarın yapacağım o zaman.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.308 Çözümler 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim Bugün 02:32 #10 RastgeleBirisi dedi: Daha iyi performans alacaksam EXPO'ya alayım. Genişletmek için tıkla... Elindeki XMP RAM'leri iade et veya sat, anakartının websitesine gir, orada işlemcine göre desteklediği RAM listesinden bak, sonra al. Üzerinde EXPO yazması yeterli değil. İyi geceler.
RastgeleBirisi dedi: Daha iyi performans alacaksam EXPO'ya alayım. Genişletmek için tıkla... Elindeki XMP RAM'leri iade et veya sat, anakartının websitesine gir, orada işlemcine göre desteklediği RAM listesinden bak, sonra al. Üzerinde EXPO yazması yeterli değil. İyi geceler.