AMD laptopta videoların parlaklığı bozuluyor

Mehmetorpil

Decapat
Daha fazla  
AMD yazılımından nefret etmeye başladım. Dahili ekran kartı sürücüsü ile alakalı büyük ihtimalle. Videoların parlaklıkları bozuluyor sürücüyü güncellediğimde düzeliyor. Aradan zaman geçiyor sürücü çöküyor. Laptopu alalı yaklaşık 1 yıl olacak sürekli aynı sorun. Bundan nasıl kurtulacağım.

DDU ile kaldırıp tekrar yükledim devam ediyor.

Windows 11'e mi geri dönmeliyim?

Servise mi göndermeliyim?

MUX Switch yok o yüzden harici ekran kartını kullanamıyorum.

Google ile alakalı bir sorun değil. Edge'de de denedim aynı.

Satayım mı? Ne yapayım? Sinirim bozulmaya başladı artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da mı oluyor?

Youtbe Twitch denk gelmediğim yer yok. İlk başlarda anlık renk parlaklaşıp normale dönüyor. Sonrasında renk parlak kalıyor Alt Tab yaparak, ses parlaklık seviyesini değiştirerek (ekrana göstergler geliyor yani) düzeliyor. Video tam ekran değilken imleç ile üzerine geçerken parlaksa normale dönüyor. En sonda hiç düzelmiyor. Bazı sitelerde videolar hep pırpır yaapıyor. Sadece videolarda bu sorunu gördüm ( oyunlarda falan rastladığımı hatırlamıyorum).

Sistem:
  • ASUS ROG Stix G513QM
  • AMD Ryzen 9 5900HX
  • NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU
  • ASUS G513QM Anakart
  • Samsung 16x1 16 GB RAM

Sistem de budur.

Tam olarak bu değil ama bir benzerini yaşıyordum önceki sürücüde. Geçiçi çözüm olarak tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı pasif hale getirmeyi deneyebilirsin. Sayfaların bazı animasyonlarında akıcılık kaybedebilirsin ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…