AMD oyunlardaki önemli anları otomatik kaydetme

İşletim sistemi
Windows 10

ByArda

Hectopat
Merhabalar, sorum çok kısa ve anlaşılır AMD ekran kartı kullanıyorum ve oyunlardaki vuruşlarımı otomatik kaydetmesini istiyorum. NVIDIA Shadow Play gibi AMD için böyle bir program var mıdır?

Otomatik kayıt derken, AMD Adrenalin üzerinden, ne kadar süre kayıt edeceğinizi ayarlayarak, örneğin 2 dakikaya ayarladığınızda, vuruşunuzdan sonra ayarladığınız tuşa basarak basmadan önceki önceki 2 dakikayı kayıt altına alabilirsin.
tam olarak bunu kastediyordum çok teşekkür ederim fakat bunu nasıl yapacağımı detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

AMD ReLive var. Ben video çekmek için kullanıyorum gayet güzel. Benim ekran kartım RX 570 hani diğer ekran kartlarında farklı mıdır bilmiyorum ama CTRL+Shift+e yapınca oyunu kaydetmeye başlıyor.

Dostum bende de aynı kart var. Otomatik o tuşlara mı ayarlı? FPS düşüşü yaşatıyor mu drop vs? Ve direkt kendi yazılımında mı var?

Otomatik kayıt derken, AMD Adrenalin üzerinden, ne kadar süre kayıt edeceğinizi ayarlayarak, örneğin 2 dakikaya ayarladığınızda, vuruşunuzdan sonra ayarladığınız tuşa basarak basmadan önceki önceki 2 dakikayı kayıt altına alabilirsin.
konu eski ama sormam lazım hangi tuş ile yapıyoruz bu dediğin işlemi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı