tam olarak bunu kastediyordum çok teşekkür ederim fakat bunu nasıl yapacağımı detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?Otomatik kayıt derken, AMD Adrenalin üzerinden, ne kadar süre kayıt edeceğinizi ayarlayarak, örneğin 2 dakikaya ayarladığınızda, vuruşunuzdan sonra ayarladığınız tuşa basarak basmadan önceki önceki 2 dakikayı kayıt altına alabilirsin.
Dostum tam hatırlayamıyorum fakat Adrenalin ayarlarından video sekmesinde olması lazım. Biraz kurcalarsanız bulacağınıza eminim.tam olarak bunu kastediyordum çok teşekkür ederim fakat bunu nasıl yapacağımı detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?
AMD ReLive var. Ben video çekmek için kullanıyorum gayet güzel. Benim ekran kartım RX 570 hani diğer ekran kartlarında farklı mıdır bilmiyorum ama CTRL+Shift+e yapınca oyunu kaydetmeye başlıyor.
konu eski ama sormam lazım hangi tuş ile yapıyoruz bu dediğin işlemiOtomatik kayıt derken, AMD Adrenalin üzerinden, ne kadar süre kayıt edeceğinizi ayarlayarak, örneğin 2 dakikaya ayarladığınızda, vuruşunuzdan sonra ayarladığınız tuşa basarak basmadan önceki önceki 2 dakikayı kayıt altına alabilirsin.
Hocam bende RX 570 var. CTRL+SHIFT+E ile başlatıyorum.konu eski ama sormam lazım hangi tuş ile yapıyoruz bu dediğin işlemi
Şu an hatırlamıyorum fakat kısayollar kısmında, hangi tuşla hangi komutun girildiği gözüküyor.konu eski ama sormam lazım hangi tuş ile yapıyoruz bu dediğin işlemi
Şu an hatırlamıyorum fakat kısayollar kısmında, hangi tuşla hangi komutun girildiği gözüküyor.
sağ olun buldum. ayarlarından otomatik kayıtı açıp bi kombinasyon girince otomatik önceki 2dknin kaydını alıyormuş.Hocam bende RX 570 var. CTRL+SHIFT+E ile başlatıyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.