AMD Phenom X4 955 GTA 5 "Epic Games" kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 1 yıl önce cracklı GTA 5 oynarken FPS'de sorun yoktu story mode rahatlıkla bitirdim hatta. Epic Games'den GTA 5 indirdim fakat araba sürerken özellikle takılma sorunu yaşıyorum FPS düşmesi değil bakın takılma saniye başı oluyor hem Online'da oynarken oluyor hem story mode oynarken oluyor bu durum. Benchmark yaptım 95 110FPS arası güzel sonuçlar alırken neden oyun içinde böyle oluyor yardımcı olur musunuz acaba?
Sistemim:
AMD Phenom X4 955 3.20GHz
8 GB RAM
GTX560 Ti 256Bit

İşlemci biraz yetersiz. Eskiden oynadığın GTA 5 muhtemelen 60-70 GB civarı, güncel olmayan GTA 5'di. Güncellemelerle şu an 85+ GB civarlarında. Grafikler vs. de değişiyor. Ayrıca online oynadığın için işlemcini daha çok zorlar. Yani normal. Muhtemelen düşük-orta ayarlarda oynuyorsun, RAM çok sıkıntı çıkartmaz sanırım o ayarlarda.

Aynen dediğin gibi olabilir. Ayrıca 85 GB olsa iyi 100 GB oldu.

Bende aynı işlemciyi kullanıyorum GTX1050 Ti'da ekran kartım var oyun akıyor gidiyor grafikleri düşürmelisin ya da darboğaz sorunun varsa ekran kartını değiştirmeni öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…