AMD powerplay ayarını maksimum performans yapınca bilgisayar kapanıyor

Şu an DDU kullanarak AMD kartının Driver'ını sildim. Intel'in Driver'ını da siliyorum. Bu işlemi tamamlarsam sıcaklık sorununu çözer mi?

Hayır yazılımsal bir sorun olduğunu düşündüğüm için tekrardan temiz bir Driver yüklemesi yapacağız.
Laptop'da ısınma sorunu çözülmez sadece azaltılabilir oda çok az.
Yani ısınması normal ama kendisi kapatacak kadar ısınmıyordur illaki.

Fan temizliklerini yapın ayrıca laptopun altı hava alacak şekilde havada tutun kenardan kitapla destekleyebilirsiniz. Oyun içi sıcaklık değerlerine bakın 70derece üstü sağlıklı değildir. Oyun içi 60-70 arası olur. Açılışta CPU 40 , GPU 30 civarı.
Fan temizliğini 3 ay önce yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam fan temizliğini kaç ayda bir yapmam gerek ?
Hayır yazılımsal bir sorun olduğunu düşündüğüm için tekrardan temiz bir Driver yüklemesi yapacağız.
Laptop'da ısınma sorunu çözülmez sadece azaltılabilir oda çok az.
Yani ısınması normal ama kendisi kapatacak kadar ısınmıyordur illaki.

Şu an Driver'ların hepsi silindi. Driver'ları tekrardan mı yükleyeceğim?

Fan temizliğini 3 ay önce yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam fan temizliğini kaç ayda bir yapmam gerek?

Şu an Driver'ların hepsi silindi. Driver'ları tekrardan mı yükleyeceğim?

Eğer yeni yaptıysanız sıkıntı yok.Hocamın dediğini yapın bakalım. Isı değerleri de bizim için önemli onları da paylaşırsanız daha net düşünürüz.

Şu an laptopu temizledim. Biraz daha soğuk çalışmaya başladı. Termal macun olarak Arctic MX4 olarak düşünüyorum. Sizce hangi termal macunu almalıyım? Ne önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı