C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #11 Tam kafanızda oturması için olması gereken görüntü şu: Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-08-28 193902.png 1.021,2 KB · Görüntüleme: 27
Jordan Barrett Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 592 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #12 Corion dedi: Tam kafanızda oturması için olması gereken görüntü şu: Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam anladım şimdi. Fakat Cooler Master vb. kule tipi soğutucular içindemi aynı işlemi yapacağım?
Corion dedi: Tam kafanızda oturması için olması gereken görüntü şu: Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam anladım şimdi. Fakat Cooler Master vb. kule tipi soğutucular içindemi aynı işlemi yapacağım?
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #13 Jordan Barrett dedi: Peki hocam AMD olmayıpta başka bir kule tipi soğutucu alsam yine aynı işlemleri yapacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Genellikle öyle olur evet.
Jordan Barrett dedi: Peki hocam AMD olmayıpta başka bir kule tipi soğutucu alsam yine aynı işlemleri yapacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Genellikle öyle olur evet.
Jordan Barrett Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 592 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #14 Cevap yazan herkese teşekkürler. İyi sosyaller dilerim.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 28 Ağustos 2022 #15 Jordan Barrett dedi: Fakat Cooler Master vb. kule tipi soğutucular içinde mi aynı işlemi yapacağım? Genişletmek için tıkla... Evet, genelde soğutucu ismini YouTube'a yazdığınızda nasıl montaj edildiği çıkar. Bazen firma kendisi yüklüyor, bazen de soğutucuyu satın almış kişiler montaj videosu çekip yüklüyor. Örnek olarak aşağıdaki videolarda ID-Cooling kendisi video çekmiş. SE-224-XT AM4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SE-224-XT Intel Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jordan Barrett dedi: Fakat Cooler Master vb. kule tipi soğutucular içinde mi aynı işlemi yapacağım? Genişletmek için tıkla... Evet, genelde soğutucu ismini YouTube'a yazdığınızda nasıl montaj edildiği çıkar. Bazen firma kendisi yüklüyor, bazen de soğutucuyu satın almış kişiler montaj videosu çekip yüklüyor. Örnek olarak aşağıdaki videolarda ID-Cooling kendisi video çekmiş. SE-224-XT AM4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SE-224-XT Intel Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et