Starixx1 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 5 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, işlemci yükte de olsa boşta da olsa 3.5GHz-3.6GHz arasında çalışıyor ve temel hızı 3.2GHz. Neden acaba? Turbo hızı 4.1GHz diye belirtmişler tam olarak anlamadım.
Arkadaşlar, işlemci yükte de olsa boşta da olsa 3.5GHz-3.6GHz arasında çalışıyor ve temel hızı 3.2GHz. Neden acaba? Turbo hızı 4.1GHz diye belirtmişler tam olarak anlamadım.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 5 Aralık 2020 #2 BIOS'a girerek "load optimized default"a bas ardından evete tıkla düzelir belki. Artı 0 Eksi
KS KS Starixx1 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 5 Aralık 2020 #3 Tek7HackDedi dedi: BIOS'a girerek "load optimized default"a bas ardından evete tıkla düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Tamam müsait olduğumda denerim. Tek7HackDedi dedi: BIOS'a girerek "load optimized default"a bas ardından evete tıkla düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Bu arada sormayı unuttum o tuş nerededir? Son düzenleme: 5 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: BIOS'a girerek "load optimized default"a bas ardından evete tıkla düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Tamam müsait olduğumda denerim. Tek7HackDedi dedi: BIOS'a girerek "load optimized default"a bas ardından evete tıkla düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Bu arada sormayı unuttum o tuş nerededir?