FX 8350 işlemciyi Akasa Venom Voodoo ile kullanıyorum ve sıcaklık değerleri boşta 25-30 arası yükte ise 45-50 arası değişiyor. Yani FX işlemciler öyle sanıldığı gibi müthiş ısı yayan kötü mimariler değil aslında, sadece iyi bir soğutucu takmanız gerekmekte. Performans konusunda ise üç ay önce MSI R9 390 aldım ve sisteme monte ettim ilk bir ay boyunca performans konusunda kanser oldum diyebilirim. Düşük GPU kullanımı, FPS droplar ve oyunlarda ''görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti'' gibi hatalar ile karşılaştım. Fakat ilk iş olarak dediğin gibi AMD sürücüleri ile çakışma yapan ve gereksiz olan MSI Gaming App programını kaldırdım ve aniden donmalar ile oyundan atmalar düzeldi. Çözünürlüğü 1080p den VSR teknolojisi ile 1440p'ye çıkardım GPU kullanımı oyunlarda %40-50 iken %90-99 arasına çıktı. FX 8350 aslında güçlü bir işlemci fakat yeni nesil ekran kartlarını tam anlamıyla stabil bir şekilde çalıştıramayacağı kanısına varmış bulunmaktayım. Uzun bir süredir AMD kullanıcısı olduğumdan dolayı Zen mimarisini büyük bir merakla bekleyeceğim fakat elime geçen ilk fırsatta Intel Skylake işlemcilere de dönme isteğim var. Yani AM3+ soketi önümüzdeki süreçte görevini layıkıyla yerine getirerek artık miladını doldurmuştur diyebiliriz.