AMD Radeon 23.9.2 sürücüsü yayınlandı

@YsfGms AMD Radeon Pro kurabilirsiniz AMD Auto detect i indirin ve sürücüyü kurun RX 6600 kartta stabil çalışıyor. Sadece bir oyunda PC donuyor o da Minecraft'ya SSD'den ya da ekran kartindan bu sorun. AMD hala donanım hızlandırma sorununu çözemedi.

Son düzenleme:
RX 5500 XT kartımda 23.9.2 gayet iyi çalışıyor. İlk paylaştıkları sürücüler hatalıydı sanırım şu an sorun yok bende.

@231981 evet AMD artık (hardware acceleration) donanim hızlandırma sorununu çözmeli. Chrome da açıkken ekran kartı göz kırpıyor en stabil sürücülerden olan Radeon Pro sürümünde de bu yaşanıyor ve PC sadece Minecraft oyununda kilitleniyor.
Not: AMD Pro sürümleri en stabil sürücüler arasındadır. Oyunlar için uygun olmadığı iddia ediliyor ama öyle değil ve son olarak sürücüyü AMD Auto detect ile kurmalısınız.

Ryzen7 5825U laptopumda bende sorun yaşıyorum. Chrome de donanım hızlandırma açıkken pencereyi hareket ettirince ekranda glichlenmeler yaşıyorum. Oyunlarda FPS olması gerektiği gibi. Önerebileceğiniz sürücü var mı?

Yeni sürümmde bende olan Chrome'deki glichlenme düzelmiş donanım ivmelendirici açıkken bir sorun yaşamadım. Ama görev çubuğu hareket ederken aynı glichlenme devam ediyor. Performans konusuna gelecek olursak şu anlık BF4 de bir sorun göremedim. Hatta bir arkadaşın dediği gibi daha akıcı hissettim. Arkadaşın dediği gibi psikolojik de olabilir. şu anlık önceki sürümden daha kötü değil.

Son düzenleme:
AMD bu sürümde mimarilere göre ayrı sürücü çıkarmış sanırım ama tam da becerememiş galiba o yüzden sürücü stabil değil. Önümüzdeki sürümlerde stabil olur bence çünkü artık her mimariye ayrı bir sürücü çıkartacak gibi.

hocam donmalar ve beyaz ekranlar alıyorum, sizlerde oluyor mu böyle şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…