AMD Radeon 530 Oyunlarda Düşük FPS Sorunu

tm denıcem
bios sürümüm guncelmıs amd yı de nasıl yapacagımı anlamadım apu bolumu falan nerde yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
bıde amd ye kendı sıtesınden mı ılettın ben de ıletıcem daha hızlı cozum bulurlar (bu benım GAMERRR in dıger hesabı )
Aynen kendi sitesinden. Bios güncellemesinin son sürümünü Masaüstü ise anakart marka ve modeli ile kendi sitesinden dizüstü ise üretici firma sitesi üzerinden model numaranı yazarak indirebilirsin.

ben gta 5 ındırıyorum gta 5 i de kotu ekran kartıyla acar dıye korkmustum ama radeon 530 la acacakmıs bıde bu ozellık amd de olmadıgı ıcın far cry 3 ,crysis,cs go ,bf3 gıbı oyunları oynayamadım asırı kasıyorlar umarım bu ozellık hemen bırkac gune gelır en sonunda pc yı ıade edıcem parasını verdıgım seyı kullanamıyorum

Yalniz far cry 3 dusuk bir oyun degil bayagi grafikli bir oyun hakeza bf3 de oyle bu oyunlarda bu ekran kartindan cok performans beklemeyin

Yalniz far cry 3 dusuk bir oyun degil bayagi grafikli bir oyun hakeza bf3 de oyle bu oyunlarda bu ekran kartindan cok performans beklemeyin
dogru ama eger bu ekran kartı ıle calıstırabılseydım dusukte 60 fps alırdım bu bana yeterdı ya ben kac alıyorum ? 20 , şaka gıbı guzel ekran kartını kullanamıyorum
bf3 un optımızasyonu ıyı galıba bu cop ekran kartında bıle 30 fps alıyorum dıgerınde bı 80 alırım bence düşükte
Aynen kendi sitesinden. Bios güncellemesinin son sürümünü Masaüstü ise anakart marka ve modeli ile kendi sitesinden dizüstü ise üretici firma sitesi üzerinden model numaranı yazarak indirebilirsin.
abi bide benım soyle bı sıkıntım var amd 530 gorev yonetıcısınde 512 mb gozukuyor ama surucude 2 gb gozukuyor

Son düzenleme:
Dostum, internet üzerindeki benchmarklar ile gerçek son derece tutarsız. Ben de almadan önce benchmark testine bakıp almıştım. Param çöp oldu.

Dostum, internet üzerindeki benchmarklar ile gerçek son derece tutarsız. Ben de almadan önce benchmark testine bakıp almıştım. Param çöp oldu.
pekı amd cevap yazdı mı ?
abi benim bi arkadasda da 520 var o cs go yu orta ayarlarda 70 fps ustu oynatıyor bence benchmarklar dogru olabılır ama amd su sorunu cozmezse buyuk ıhtımalle ıade ederım
peki bu durumdan dolayı iade talebinde bulunsam kabul ederler mi ?

Son düzenleme:
Cevap geldi dostum. Ama adamlar ya derdimizi anlamıyor ya da anlamazdan geliyor.
Eki Görüntüle 382438
Bu gelen mesajdaki bağlantıya gittiğimde ise tabiri caiz ise mal yerine koyduklarını anladım. Bakmak istersen bağlantı burada.

Arkadaşının sistemi intel+amd olduğu için. Ama burada sorun apu+amd sistemlerde.

Son düzenleme:
Radeon ayarlarında yaptığın halde aynı mı? Aynı ise oyun dosya içerisini kurcalayıp başka .exe dosyası bulmaya çalış. Benim sistem otomatik oyunları kendisi çekip bana soruyor oyunu hangi kartla açmamızı isterseniz diye. 530 çok güçlü kart değil benim Vega 8 dahili ekran kartım daha güçlü sizin 530'dan. Uğraşmayın iade edin.

Dostum şu an 530 olan ablamda, fakat bir tane daha dizüstü var. Amd Fx7500 ve R7 m260DX.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…