AMD Radeon 530 Oyunlarda Düşük FPS Sorunu

kardeşim teşekkür ederim şuan lolde orta ayarlada 80 fps alıyorum önceden 40 fps alıyordum ama hala dahili ekran kartını kullanmıyor amd nin sitesinde a12 9720 yi güncelledikden sonra fps arttı şuan çok mutluyum 6 aydır çözümünü arıyordum
Vallaha ne diyeyim yardimim dokunduysa ne mutlu bana peki benim dedigim seylerden neleri yaptiniz ve fpsniz yukseldi hangi surumu insirip kurdunuz. Bios guncellediniz mi bunlarida paylasirsaniz bircok kisi faydasini gorur. 6 aydan beri bende muzdaripim bu sorundan 2 yıldır bu sorunla ugrasanlar var.

Vallaha ne diyeyim yardimim dokunduysa ne mutlu bana peki benim dedigim seylerden neleri yaptiniz ve fpsniz yukseldi hangi surumu insirip kurdunuz. Bios guncellediniz mi bunlarida paylasirsaniz bircok kisi faydasini gorur. 6 aydan beri bende muzdaripim bu sorundan 2 yıldır bu sorunla ugrasanlar var.
en başta format attım
Hp nin sitesinden biosu indirdim ve kurdum
amd nin sitesinde apu sistemin son sürümünü indirdim (alttaki resimde gösterdiğim şeyi)
bir anda her şey düzeldi artık oyun oynayabiliyorum

Dosya Ekleri

• 1553719276109.png
    1553719276109.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 118
Sürekli rahatsız ediyorum affet beni , Hangi sürümü indirdiniz ve şuanki bios sürümünüz nedir çünkü bazı kisilernyanlis biosu indirmis sanirim en dogru sekilde yapan da sensin genel bir konu acip paylasacagim
bende aynı sorunları yaşadığım için yardım etmek boynumun borcu hiçbir şekilde rahatsızlık vermiyorsun
aşşağıda biosumu ve amd sürümümün resmini paylaşacağım

not : birde windowsun sürümü 1709

Dosya Ekleri

• ddd.PNG
    ddd.PNG
    2,4 KB · Görüntüleme: 110
  • qq.PNG
    qq.PNG
    79,3 KB · Görüntüleme: 97
bende aynı sorunları yaşadığım için yardım etmek boynumun borcu hiçbir şekilde rahatsızlık vermiyorsun
aşşağıda biosumu ve amd sürümümün resmini paylaşacağım

not : birde windowsun sürümü 1709
Bios ne kadar sürede güncellendi ? Bu sure zarfinda hata aldiniz mi siyah ekran veya mavi ekran gibi. Format atilmadan direk surucu guncellemesi işe yarar mi ?

Dostum ben de de lenovo z50-75 amd fx 7500 ve amd r7 m260 dx olan sürümü var. cs go da 1024*768p de low ayarlarda 30 fps alıyorum. unturned gibi basit bir oyunda da en fazla 30 fps alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim acaba? Sadece bios güncellemek yeterli olacak mıdır?

Dostum ben de de lenovo z50-75 amd fx 7500 ve amd r7 m260 dx olan sürümü var. cs go da 1024*768p de low ayarlarda 30 fps alıyorum. unturned gibi basit bir oyunda da en fazla 30 fps alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim acaba? Sadece bios güncellemek yeterli olacak mıdır?
Işlemciniz apu olduğu için bios guncellemesi yaptiktan sonra amd nin sitesinden islemcinizi bulup gunclelleme yaparsiniz sorununuz hallolur

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı